-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Értem én
Az IMEI-t csak azért kavartam ide, mert az NVRAM-ról van szó és jobb tisztázni, hogy pontosan mihez is nyúlunk. De akkor kizárólag a data/nvram/APCFG/APRDCL mappában az Audio_ver1_Vol_custom fájl cseréjéről beszélünk, vagy ugyanebben a mappában más fájlokat is cserélni kell? Valahogy így?
Ahhoz hogy a rendszer már így telepítsen valószínűleg azoknak a fájloknak a paramétereit kellene megváltoztatni amik tartalmazzák az értékeit ennek a volume fájlnak amit a rendszert készít.
Na ez az, ami nem fájl, hanem binárisan (ne, ne kötözködjünk most azon, hogy minden bináris ) van tárolva az NVRAM partíción, ennek tartalmából (is) állítja elő a /data/nvram tartalmat a rendszer.
Szóval minimum egyszer el kell indulnia a rendszernek és utána lehet a létrejött fájlokat cserélni. Erre írtam, hogy talán valami systemen (ne adj'isten boot.img-ben) belül elhelyezett scripttel talán meg lehet oldani, hogy ez automatikusan történjen.Küldj át mindent
Blue Eagle: a Maui Meta progival az imei-n kívül még elég sok mindent lehet
elszúrniállítaniEz most nagyon hardcore ötlet, de esetleg, talán meg lehet keresni az nvram partíció image mentésében ugyanazt a bájtsorozatot, ami a létrejött Audio_ver1_Vol_custom tartalma. Ha véletlenül van ilyen, akkor azt a szakaszt ki lehet cserélni a jóra, feltéve, hogy ugyanolyan hosszú. És feltéve, hogy nincs valami ellenőrző összeg és összehasonlítás
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Videós, mozgóképes topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...