Új hozzászólás Aktív témák

  • b0bcat

    addikt

    válasz KTU #89217 üzenetére

    Nekem van. (Nagybátyám vett ilyet nemrégiben, de sokat van alkalmam nyomkodni, mert mindenben tőlem kér hozzá segítséget.) Elég sok másik hasonszőrű kínaival (kétmagossal, négymagossal, 4-6 col közötti méretben) tudom összevetni. :K

    Szerintem ennyi pénzért teljesen jó készülék a THL T6S. A felbontása élőben nem olyan "bántó", mint leírva (én mondjuk 5,5 colon is elégedett voltam korábban a qHD felbontással), a készülék pedig kellően gyors és stabil. (Tudom, ezen nem múlik semmi, de megemlítem, hogy 600+ mega a szabad RAM indulásból.) Nekem az akkuidő visszajelzés furcsa egy kicsit (néha "ugrik" a számolásban), illetve az eddigi tapasztalatok szerint a bekapcsolt képernyő láthatóan komolyabban meríti a rendelkezésre álláshoz képest, ami minden bizonnyal a relatíve kis kapacitású akkunak köszönhető. A 4.4-es Android sok újat nem mutat elsőre, de nyilván nem hátrány, a hangminősége pedig szerintem jobb, mint a nejem Zopo 700-asának. GPS-t még nem próbáltuk.

    Én sem értem, hogy a kolléga miért nevezte viccnek ezt a készüléket. :U Ennyi pénzért mi a baj vele? Nemrégiben 90 dollár környékén még fél giga memóriával sem volt négymagos MTK SoC... ;)

    Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

Új hozzászólás Aktív témák