Új hozzászólás Aktív témák

  • b0bcat

    addikt

    válasz paulkaresz #83140 üzenetére

    Az a baj, hogy mondjuk egy PayPal vitában ilyesmire (FB bejegyzés, JPG formátumú ígéretek, stb.) nem lehet hivatkozni. És ezzel most nem azt akarom mondani, hogy biztosan hazudik az Antelife, hanem azt, hogy azok után, hogy hírhedtté váltak a megbízhatatlanságukkal (más boltokhoz hasonlóan), nem lehet csodálkozni, ha több veterán - finoman fogalmazva - kétkedéssel veszi ezt a hírt.

    Nem mellesleg customer service fejlesztése ide vagy oda, ha boltom van, és tudom azt, hogy egy adott országba küldött csomagjaim 99%-ára kivetik a kontinens legnagyobb áfáját, akkor hülye lennék azt átvállalni. A kínaiak kereskedők. Pénzt akarnak látni. Nem fognak lemondani a profitjukról a két szép szemünkért. :U

    @Gercsa:

    Az MT6572 + 512 mega RAM kombó a hétköznapi dolgokra elég. Inkább az AKAI "márkával" van baj, emlékezzünk csak az MA tesztre, amikor megjelentek itthon először... :DDD Ha itthon garival adják 20 ezerért, akkor ez nem a 65-75 dolláros kategória, hanem a 45 dolláros. És olyat is láttunk már, hogy MTK-nak hazudta magát a Spreadtrum (meg 512-nek a 256 mega RAM-ot, stb.), de ne legyen igazam... :( Félszürkeimportos boltból 25-ért meg tudod venni a Jiayu F1-et 25-ért. Az márkás, bevált, megbízható, és az akkuja is nagy (2400 mAh). Pár ezer forintért nem biztos, hogy megéri kockáztatni.

    [ Szerkesztve ]

    Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

Új hozzászólás Aktív témák