Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz cappa72 #76144 üzenetére
Ja azt még nem is mondtam egyáltalán miért akarok romot cserélni.
Ez a telefon nem az enyém.
Egyik pillanatról a másikra megszűnt létezni a hátsó kamerája.
A gazdája sosem buzerálta,még pc-re sem kötötte.
Szóval abban reménykedem/ünk hogy egy romcsere megoldja.
Vagy esetleg van valakinek ötlete?
Másik kamera appot is próbáltam már,abban sem működik a dolog.Mintha nem létezne a hátsó kamera.
Ja az első az működik.
Gyári adatok visszaállitása is volt már. -
aytukabozs
addikt
válasz hevizms #76150 üzenetére
el van nézve, de van ám cappának pont erre a célra egy kuckója...
http://logout.hu/tema/re_cappa72_mtk6577_root_es_backup_mtkdroidtools_s/hsz_1-50.html( #76153 ) szili.tamas1
szerintem is, de a nav/posta (meg rv400 ) meg máshogy gondolja sajnos
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
szili.tamas1
senior tag
válasz aytukabozs #76147 üzenetére
Megint ugyanazt a teszkos peldat tudom felhozni. Ha veszek egy 100ezres tvt 70ezerert, akkor se a 100ezer utan fizetek afat szerintem. Ugyhogy ez a majomkodas elegge jogtalan szvsz.
[ Szerkesztve ]
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
Ágica.21
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó topikba írtam, ha mégsem akkor előre is bocsi!
Végső elkeseredésemben írok Nektek, eddig szerencsére mindig sikerült valahogy újraélesztenem téglásított telefonjaimat, de valahogy ez most nem sikerül
Nah a helyzet az, hogy van egy Dapeng I9977 Mini Pad nevezetű kütyüm.
Történt hogy megpróbáltam custom rom-ot pakolni rá, aminek a vége egy téglásított telefon lett, amit nem ismert fel a gép sem, így jött a testpointos jumperelés és egy stock firmware felrakása.
Csináltam mentést a gyári rom-ról, de a Flashtool 4050-es error kóddal kidobott, így nagy hülyeségemre, leszedtem a netről egy firmware-t ami reméltem hogy jó lesz, hát ennek az lett az eredménye, hogy felismeri hogy milyen szolgáltatós lennék, csak át van x-elve, így nem tudok telefonálni... továbbá eltünt felül az értesítési sávom is.Sok mindent próbáltam már, olvastam hogy MTK toolsa.l ha van mentésed akkor md5 fileból vissza lehet állítani az IMEI-t, de hiába van mentésem, nincs benne md5 file.....
Nagyon szépen kérek valakit, legyen olyan kedves és segítsen nekem.
Előre is nagyon szépen köszönöm, remélem nem volt off...
Sziasztok!
[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
Köszi nektek a Hongmis helpet!
-
kgymac
őstag
válasz aytukabozs #76152 üzenetére
Nem kéne elüldözni ezért. Végre szakmai jellegű hozzászólás (bocsi, a writeonly ellenére) és nem mellik okostelefont válasszam ill. honnét/hogy/mennyi fa (mert ugye ezeknek is van topicja, bár az elsőből ált. kinézik az mtk-s telcsiket) post.
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Szeretnék telefont rendelni, és ebben kérném a segítségeteket.
Szempontok:
50.000 körül
Az egész telefonvásárlásnak a fő szempontja a GPS és hozzá értelemszerűen a lehető legjobb aksi. Mivel területi képviselő vagyok, és a kedvenc hobbim a terepfutás, és a túrázás, így akár egy napig ki kéne bírja valahogy a GPS. Ha nem fér bele 50 ezerbe akkor jöhet drágább is, de ne sokkal. -
Tika79
tag
-
törölt tag
válasz aytukabozs #76147 üzenetére
Valószínűleg lemaradtam az elejéről, ezért nem értem a problémát. Nem azt kell igazolni, hogy a shop most mennyiért adja, hanem azt, hogy Te mennyit fizettél érte. Gondolom, vmi PP -s, vagy kártyás fizetés volt. Annak pedig biztos, hogy nyoma van (pl. átutalási igazolás a banktól). Ha tényleg ennyiért vetted, akkor ezt kérd ki a banktól és küld el nekik. Minden szükséges infó benne van. Ennél hivatalosabbat nehéz lenne prezentálni.
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz hevizms #76127 üzenetére
Szia!
Ezzel fajta rendszercserével én is szívtam egy másik telóval. Azt elfelejtették mondani hogy ez csak úgy indul el ha betöltöd a file-kat, start all aztán lehet próbálokzni. Akku kivesz telefon rádug a gépre akku berak és indul. Ha nem akkor újra csak a telefon hang+ gomb benyom és tart amikor rádug a pc-re DE! egészen addig tart amíg az akku berak(játékos ) és indul. Ha mégsem, akkor más billentyű kombinációval is lehet próbálkozni.
Más az MTKDroidtools nálam simán megcsinálta a mentést a pc-re! át is alakította nem értettem miért kell a telefonra menteni akkor amikor amúgy is helyszűkében van?Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz megint én #76161 üzenetére
Szia! Az autóhoz lehet kapni USB-s töltőt és amíg navigál simán tölti is a telefont! Amúgy meg futni úgy sem vagy képes egy napot Szerintem 2-3 óra alatt elérsz a célig! DE futás közben meg szerintem nem a kijelzőt figyeled Ha lekapcsolod a kijelzőt a navigáció nem áll le legalább is az én telómnál ki kell lépni a programból!! Volt is meglepetésem amikor a zsebemben a biciklin megszólalt a hülye p.csa "menj 300métert a körforgalomig"
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
kcsa
veterán
válasz bkiky01 #76167 üzenetére
Ugyanolyan, mint a többi ami eddig nálam járt. Abban jó, hogy gyorsan szinkronizál már az első alkalommal is, de pont ugyanúgy dobál koordináták között, mint a többi csájnafon, ami pedig geocachinghez, és hasonlókhoz alkalmatlanná teszi. De városi navigáláshoz is korlátozottan használható.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
hevizms
addikt
válasz svgyula #76169 üzenetére
Nos a baj az hogy az Sp Flash tool segitségével feltelepőitettem a neten található romot.
Viszont ebben a romban nemhogy a hátsó kamera,de az első sem elérhető a készülék számára.
Így hála Zappának,visszatudtam rakni a lementett romot és most ugyanott vagyok ahonnan elindultam,azzal a különbséggel hogy van egy remekül működő mentésem,amiben a hátsó kamera nem műkszikItt jönne be a képbe a másik program,az SP MDT,amiben lehet variálni az első kamerával,a hátsó kamerával,illetve ha jól értelmezem a videokártyával.
Ez mondjuk ismerős,mert régebben a Star N9770-nél hasonló gondom volt és csak azzal tudtam megoldani.
Szóval ha valaki tudja mi okozza azt a hibaüzit az kérem segitsen,hogy tovább léphessek. -
aytukabozs
addikt
válasz #79335424 #76166 üzenetére
Ez az egész córesz természetesen azzal kezdődött hogy amint átváltott a státusz VÁMKEZELÉS ALATT-ra, elküldtem a PP bizonylatot ÉS a bolt visszaigazolását a vásárlásról.
(mindkét dokumentum 44.99 $-ról szól)
Erre jött a VÁMügyintéző válasza, az általuk készített screenshottal amiben a teló AKTUÁLIS ára, 88 dollár van.Többen leoltottak már hogy ez így jogszerű, sőt pár hete volt valaki akinek simán levámolták az eredeti értékre.
(#76160) kgymac
Elüldözni? Szépen mosolyogva javasoltam egy témábavágó topicot, azt is megjegyezve hogy nekem nincs/sincs kifogásom a rombarkácsolós bejegyzések ellen.
Persze nyilván célozva arra hogy hamár van egy Droidtools-os írás, akkor az sem ártana ha hízna ha valaki direkt arra keres akkor őt is gazdagítsa a tudásanyag.És akkor pár extra smiley hogy mindenkit biztosítsak jóindulatomról és békés szándékomról:
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
törölt tag
-
tisszekreny
tag
Sziasztok!
Lehet nem a megfelelő topicba írok, de nem találtam megfelelőbbet.
A Jiayu G2F telefont nézegetem magamnak. A következő kérdés merült fel bennem?
Szükség van a 900 és a 2100 MHz-re is WCDMA esetén Magyarországon? Nem mindegyik szogáltató ugyanazt a frekvenciát használja?
A kérdés azért merült fel bennem, mert látom hogy van olyan G2F is, amelyik nem támogatja a 900 MHz-t.Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm.
-
kcsa
veterán
válasz tisszekreny #76179 üzenetére
Jelen állapot szerint 2100MHz-et mindhárom szolgáltató használja. 900MHz-et 3G-re csak a vodafone, vidéki lefedettségre. Viszont nem csodálkoznék ha ez változna - főleg a frekvenciaaukciók után - tehát szvsz 900/2100 ajánlott. SZERINTEM.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
KTU
addikt
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Laza...
addikt
A 900MHz sáv a Vodafonosokat érinti, vidéken sok helyen ezzel van 3G, és ezzel a freki sávval kevesebb toronnyal nagyobb terültet tudnak beszórni. Ennyi a lényege. (azaz ha Vodás vagy, akkor érint, egyébként nem)
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz aytukabozs #76173 üzenetére
Én mondjuk egyet értek Veled, mert ne értékelgessenek már fel dolgokat, nem a bizományi áruház ők. Én sem hagynám annyiban, míg van 1 hajszál esélyem is az igazam bizonyítására
Never give up!
-
csubuka
addikt
Meg a freki savokon kivul figyelj a kijelzore es az Mes butitott chipsetre... Szuletett vegso dontes hogy igaz-e a minideal-es wcdma g2f hd kijelzo link? Amugy vennek ha igaz lenne...
*latszolag javitottak akkor hiba volt... Igy meg nem vonzo annyira...
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Melyik az a progi, amivel lehet figyelni, hogy mi meríti a telefont? Valami elkezdte enni az akkut.
-
Lovi24
senior tag
válasz aytukabozs #76178 üzenetére
félrenyomtam....
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Zeki
nagyúr
válasz aytukabozs #76187 üzenetére
Köszi!
-
RVR400
veterán
válasz virkir #76140 üzenetére
Talán nem a posta honlapját kellene olvasgatni, mivel ők még a CN22 és CN23 nyomtatványt sem tudják mire jó. Veled ellentétben én olvasom a törvényeket, rendeleteket is, nem csak dezinformálok. Tehát, ami Veled így volt, az törvényileg nem így van, hanem mákod volt az ügyintézővel (aki, ha nagyon belemegyek a dolgokba, vámszabálysértést követett el, amikor ezt benézte).
(#76183) Laza... : Én is egyetértek vele, de sajnos a jogi szabályzás nem így működik. Pl ugye én is perkáltam a nyereménytelóra, akkor erősen körbejártam minden jogszabályt, amit addig nem néztem át.
A vita most sem arról szól, hogy én hülyeséget gondolok, hanem arról, hogy hogyan van szabályozva a dolog, és milyen törvények vonatkoznak ide. Az említett dolgok pl egyáltalán nem...
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
válasz tisszekreny #76188 üzenetére
Igen, az trükk volt a minideal részéről, amikor HD-t írtak, plusz a frekisávoknál is jó ha csak 2100mhz-re építesz, az van a wcdma-ban mindenképp A 850-900 kérdéskör: elvileg van ilyen is olyan is, így lehet hogy nem precízek a kiírások a webshopokban - vagy a gizchina hülyeséget írt és nincs 900-as Nem tudom...
-
törölt tag
válasz aytukabozs #76173 üzenetére
Miiicsoda??? A valós tranzakció banki igazolását kérdőjelezik meg? Sztem Strassbourg -tól Szentpéterig nem lenne olyan jogorvoslati mód, amit ne említenék meg a válaszomban. A vámkezelés alapja a vételár, plusz a szállítási költség. Ezt kell hitelt érdemlően igazolni. Jelen esetben ez sztem megkérdőjelezhetetlen. Akár a terhelt, akár a kedvezményezett számlát vizsgálnák, az eredmény alátámasztja a vevő állítását.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz RVR400 #76133 üzenetére
Nem magamtól szedtem ezt, hanem a jogi tanszékvezetőtől nálunk. Gondoltam, hogy egy habilitált doktor ért hozzá, de akkor lehet mégsem...
(#76147) aytukabozs
Mondom, bemész a bankba és az átutalásról kérsz egy pecséttel ellátott igazolást, azt bescanneled és csatolod mailben. Nem elég a screenshot bolt visszaigazolásáról meg a PP bizonylatról, hivatalos, pecséttel ellátott banki igazolás kell.[ Szerkesztve ]
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Erről a készülék márkáról van valakinek tapasztalata,mennyire megbízható márka ????[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs