Új hozzászólás Aktív témák

  • silver10

    aktív tag

    válasz hun_gery #74713 üzenetére

    Köszi a képeket. Szerintem erősen vállalható. A Rallys képen a szöveg ránagyítva kifejezetten tetszik. A telefont egyébként a bátyám egyetemista lányának rendelném.
    Az első SP-je lenne. A topicjában látom, hogy vannak hölgyek is, akiknél közkedvelt. Végülis 5 " ellenére elég jó a mérete.

    (#74706) aytukabozs :

    A topicot végigolvasva felmerült, hogy az eredeti rom nem tudta megfelelően kezelni a kamerát. A Minidealen, ahol nézegettem szembeöttlött, hogy specifikáció szerint a hátsó 8MP, (tudom, hogy nem minden a a szenzor felbontása) Antutu ugyanitt meg csak 5-öt írt. Pedig az nemigen csal lefele :N . Úgyhogy ezt elég jól orvosolták egy John Do féle ROM-mal. Gondolom nem interpolált a 8MP. Ami állítolag változott már tavaly dec óta, hogy egyes shopokban már olyan "gyári romokkal" kapható amiben ez már javítva van. Ha elengedhetetlen, csak akkor flashelgetném, annak ellenére, hogy már csináltam ilyet. A Minideal jelenleg azért tetszene, mert az ár jó és nem kellene pl az Ebayről rendelni hozzá Nillkin tokot (akár okos flip tokot) mert jó áron az is van itt.

    (#74716) hun_gery: Ezeket is nagyon köszönöm. És ezek szerint valóban LTPS a kijelző.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák