Új hozzászólás Aktív témák

  • kgymac

    őstag

    válasz llll #68164 üzenetére

    Sajnos ennyire érteni fognak hozzá, ha nem ad-hoc próbálkozók. A gravitybox is csak kb. 4 másodpercig fogja feltartani (3mp, amíg rájön, hogy hiába nyomja a power-t a lock screenen), aztán már hámozza is ki az aksit.

    A reset nem fogja kiütni a védelmet, de egy kis időt fog nyerni, hogy addig se szóljon, amíg letépi a hátlapot..
    Ha hozzáfér a reco-hoz, már el is lehet felejteni a védelmet. Egy wipe data, cache, dalvik cache után csak akkor marad meg, ha a /system-be vagy az abból nyíló könyvtárba lett telepítve (bár a nyáron sokan panaszkodtak, hogy sikertelen volt a root, mert tele volt a /system, így erre kicsi esély van. Kaspersky és a Cerberus is /data-ba települ). Azt meg egy új rom feltolásával megoldja. Talán lassít egy kicsit, ha PMT-s scattere van a telcsinek, mert nem fog bármit feltenni az spft, de hamar fog találni hozzá valamit a needrom-on.
    Sajna a gugli eszközkezelője sem fog sokat érni. Max ha törölni akarod a /data-t vagy az sd-t (ehhez azért valamilyen kapcsolódás kell (sim/wifi), lehetőleg a próbálkozások előtt). Nekem úgy tűnik, az adattörlés fontosabb volt, mint az, hogy ne érje meg elcsaklizni a telefont. Hová is lett a régi telcsik sim kezelése ? A droid pin2-ről, telefonkódról nem is hallott, egy sim telefonhoz kapcsolásáról már ne is beszéljünk...

Új hozzászólás Aktív témák