Új hozzászólás Aktív témák

  • Laza...

    addikt

    válasz svgyula #65908 üzenetére

    Azért ez így nem egészen kerek Kedves Gyulám :)

    Én már tárgyaltam gyártóval is, és kaptam olyan választ, hogy a teljes termékskálájukat kell tartanom, 100db minden féléből (nem csak telefon!) és utána folytathatjuk. A legnagyobb huncutság az, hogy még így is voltak olyan árak, amik a kici kínai webshoppal azonos ár. Akkor miről beszélünk? Ha már itt járunk, mindenki dealer, hisz egy kereskedő sem gyárt ;) Ugyanakkor ehhez a mennyiséghez akár rászitázzák nekem a "Laza" logót, és ezen a néven is árulhatom a cuccaikat. Érdekes... :))

    A másik tévhit, hogy innen-meg onnan (EU-n belül) nincs ÁFA. Van, csak nem itt fizeted meg, hanem litvániában, Szlovákiában, vagy épp ahol vagy. Meg van a tárgyi adó alóli mentesség, én is így fogok árulni a közeljövőben - ez Angliában évi 75k Ł, ennyi forgalom nekem elég lesz ;) Csak legyen meg.

    A drága árusításnak másik oldala még: Itt elérhető vagy, nem kínában vagy, gondoskodni kell az eladott cuccaid után a gariról, neked kell vállalni a cirkuszt a kici kínaival, vagy ellenkező esetben hamar lehúzod a redőnyt. Azaz a bebukott pénzed is kompenzálni kell valahol. Másik, hogy sajna ebben az országban mindenkinek a világon a legolcsóbban kell, és a világ leghosszabb garanciaidejével mindenféle kütyü, még akkor is, ha naponta 100x cserélget valaki romot a telóján, mert ő épp hozzáértő, meg a szomszéd pistike telóját is ő tartja karban, stb. Szóval az Olcsó Jánosok országa vagyunk. Ebben az országban amúgy is az a minimum hogy KELL fikázni, még akkor is ha egy esetet sem tudunk mondani hogy valakit miért is. Ja, de, mert drágábban árul valaki mint a kínai. Bárki nyithat boltot, és megmutathatja. Ezután fikázhat, de addig nem :)

    Never give up!

Új hozzászólás Aktív témák