Új hozzászólás Aktív témák

  • EG0

    aktív tag

    válasz svgyula #65515 üzenetére

    Szerintem a Lenovo S650-est még nem hamisítják, és tényleg sok helyen adják 140 dollár körül, egymástól független boltokban.
    A közölt Antutu eredményeket mondjuk magam sem értem, de össze-vissza lopkodnak képet (képernyőmentéseket) egymástól a webshopok, és nem mindig sikerül eltalálni még a típust sem.
    Az enyém mindenesetre 17.000 feletti.

    Más: a DX-es iNew i7000 extra olcsó rendelés folytatása az lett, hogy miután nem jött már nekik soha többé, ezért kérdeztem, visszaküldik-e a pénzemet, vagy mit tudnak felajánlani helyett. Utána egy hetekig húzódó levélváltás jött, ahol először azzal próbálkoztak, hogy Store Credit-ként jóváírják nekem, aztán vásároljam le másra. Válaszoltam, hogy vagy PayPal-on vissza, vagy csere, de több levélben is hangsúlyoztam, hogy csak ráfizetés nélkül vagyok hajlandó bármit elfogadni helyette.
    Végül nagy nehezen találtunk egy telefont, ami specifikációban hasonló (márkás, 4 magos, 1 GB RAM-os) és van is nekik raktáron, mondom, akkor az jó lesz. Erre szépen át is írták rendelésemet a másik telóra, majd felszólítottak, hogy akkor fizessek még ki 80 dollár különbözetet.
    Na itt kértem vissza a pénzemet a DX-től, nem túl kedvesen. Vissza is adták.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák