Új hozzászólás Aktív témák

  • mobilamb

    csendes tag

    Sziasztok!

    Ígértem, hogy írok egy részletesebb hozzászólást a korábban elhangzottakhoz az oldalunk, a mobilamb.eu-val kapcsolatban.

    Elösször is az oldal nem DropShip oldal lesz. Nekem is van véleményem erről a fajta működésről, mivel szinte 0 hozzáadott értéket közvetít.

    A helyén kezeljük a dolgokat és tisztában vagyunk azzal, hogy a kinti webshop árakkal nem tudjuk felvenni a versenyt, de az egyéb járulékos költségek figyelembevételével (ÁFA, VÁM, stb.) már versenyképes árat szeretnénk adni.

    Állandó készletet tervezünk tartani, de tapasztalatból mondom, hogy lehetnek, lesznek majd készlethiányok, amit mindenképp minimalizálni szeretnénk.

    A jelenlegi pozíciómban is eltelt némi idő, mire kitapasztaltam, hogy hogyan kerüljön 90-95% fölé a készlet rendelkezésre állása, pedig Európából szállítanak nekünk 1-2 hetes átfutással és hivatalos disztribútor vagyunk /néhány márka esetében több szomszédos országban is/.

    Mindenesetre senkit nem fogunk hitegetni időpontokkal és főleg senki pénzén nem fogunk csücsülni. /Utalásos fizetésnél egyébként is úgy működik a webshop, hogy küldünk megerősítést, ami azt jelenti, hogy tudjuk küldeni vagy átvehető a termék és csak ekkor kell utalni./

    Tervezzük más gyártók bevonását. Jelenleg a Jiayu-val már folynak a tárgyalások és ha sikerül megállapodni, akkor talán Februárban már lesz az is, illetve kaptunk megkeresést, hogy THL-re lenne még igény, amit mi is szeretnénk a kínálatban.

    DE csak! olyan márkát szeretnénk, aminek hibaszázaléka nem haladja meg az 5-10%-ot. Természetesen nyitottak vagyunk javaslatokra.

    Hasonló a helyzet a táblákkal is, bár ott kevesebb személyes tapasztalattal rendelkezünk, úgyhogy abban is érdekelne a véleményetek.

    PayPal nincs és egyelőre biztos nem lesz, ahogy Bankkártyás fizetés sem, mert mindkettő igen költséges megoldás. Azt pedig, amit a Tmallbox csinál (+4% díj) nem szeretnénk, csak a termék árát növelné.

    Végül a kardinális kérdés, a Garancia. Keressük a megoldást helyben, de egyelőre a legjobb megoldás a Gyártó, ami véleményem szerint semmivel sem rosszabb, mint egy kinti webshopnak visszaküldeni a telefont. Persze nem ezt tartjuk az ideális megoldásnak mi sem. Van már néhány kontaktunk és ebben is szívesen vesszük segítséget. Ha valaki ismer valakit, aki tapasztalt /és lehetőleg Budapesten vagy a vonzáskörzetében él/, vegye fel velem a kapcsolatot.

    Köszönjük azoknak akik bizalmat szavaztak és NO HARD FEELING azok felé, akik bizalmatlanok. Megértjük, mi is azok lennénk. Nem sok pozitív példa van mostanáig, viszont azon dolgozunk, hogy mi legyünk a kivétel.

    Reméljük sikerül majd elnyerni a bizalmat. Talán ez segthet kicsit:

    Audiomonde Kft. elérhetőségeink

    Kántor Gábor

Új hozzászólás Aktív témák