Új hozzászólás Aktív témák

  • krics

    tag

    válasz gipsztigris #53429 üzenetére

    Azert csereltem le, mert igen, mukodokepes volt az a cwm is amit a spanyolok talaltak, de az CSAK a belso memoriaba tudja menteni a backupot, es ha a mentes merete meghaladna a maximalis 1.2 GB-t, akkor megnyekken a cwm. Ez a cwm, amit nemreg linkeltem be meg tud az external sd-re is menteni. Ha tudsz a spanyol oldalrol olyan romot emliteni, ami a legujabb Vibert is tamogatja, akkor azon nyomban atnyergelek a miuirol.

    Az alabbiakat privatban kuldtem el elobb egy kolleganak, de ide is beteszem, hatha erdekel valakit az A760-nal kapcs:

    Szeptember kozepe tajan erkezett meg es hat elsosorban az olcsosaga a vonzereje ennek a telonak, azt kell mondjam. A gyari rom nekem tudott magyarul, nagyjabol 99%-osan volt magyaritva. De en amint tudtam lecsereltem egy masik romra, mert egy csomo appot nem tamogatott a play, pl a tune in radiot sem engedte a playrol leszedni, es a legfontosabb, hogy igy jart ezzel a Viber is, ami eleg nagy csalodas volt nekem, mert kimondottan azert vettem a felesegemnek ezt a telot, hogy voip alapu szolgaltatasokat hasznaljon a normal telefonhivasok helyett, a telefonszamlan sporolva igy. Aztan a viber oldalarol vegulis leszedtem a telepito appot, fel is ment, de nem lehetett hanghivasokra hasznalni, mert ugyan en hallottam amit nekem mondtak, de engem nem lehetett hallani. Egy felmegoldassal viszont hasznalatra tudtam birni kesobb a Vibert, a korabbi 2.2.2.22-es verziot a neten valahol megtalaltam, es azt raktam fel, hat nem tokeletes, mert eleg sokat force close-ol, de beszelgetes kozben nem, szoval ezzel mar vegulis lehet beszelgetni is, nemcsak uzeneteket kuldeni. A gyari romhoz jott ki egy OTA frissites is, amit nem tettem fel, mert azzal ahogy olvastam ugrik a magyar nyelv azonnal. Orosz oldalakon aztan talaltam par hasznalhato romot, az egyik az AUDI nevu rom, de ezt egyszerre talaltam egy MIUI rommal, amit kiprobaltam es az maradt azota is a telon. Ez hibatlanul megy, azt nem szamitva, hogy ezen is csak a regi Viber megy es nincs benne magyar. Pont ma probalkoztam azzal hogy ezt a romot magyar nyelvvel bovitsem, nagyjabol sikerult is, de ezzel meg igy jartam:
    [link]
    szoval most visszatettem a korabban is hasznalt angol MIUI-t. A kijelzo nem a legnagyobb felbontassal bir, csak 854x480, de ezert a penzert aszondom belefer, aksit nagyjabol az asszony 2, 2.5 nap alatt meriti le atlagos felhasznalas mellett. Pozitivumkent viszont azt kell kiemelnem, hogy a gps chip az nagyon allat benne, a mi 70 centi vastag teglafalu lakasunkbol eddig soha semmilyen muholdat nem tudtam semmivel se befogni, ez meg a szoba kozepen elso bekapcsolas utan 10 mp-cel mar 7-8 muholdra csatlakozott. Szoval a gps chip kiraly.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák