Új hozzászólás Aktív témák

  • feca81

    aktív tag

    Sziasztok!

    Áruljátok már el nekem, hogy tudtok ennyi kínai közül választani? Ősidők óta használok dual simes telefont, és ideje lecserélni (samsung D880). szétnéztem a piacon,de teljesen tanácstalan vagyok. volt kínai (hagyományos kialakítású) telefonom kb. 3-4 évvel ezelőtt, de csapnivaló volt a minősége. Változott ez valamit? vagy hagyjam békén még mindig őket. Fő problémám az volt, hogy fél év után halk lett a hangszórója, és tuti nem a kosztol, mert nem vasöntödében dolgozom :DD
    Próbáltam még az Acer DX900-at 2-3 éve, életem legjobb telója volt,de eljárt felette az idő.
    Szóval amit szeretnék: olcsó legyen, minimum android 2.3.4-es legyen, min. 3,5"-os legyen, de max 4,5", min 1GHz-es proci legyen, és természetesen a sok felesleges dolog: 5mp camera, GPS, Wifi, Rádió. ja és szép legyen :B előny az 1Gb RAM, és a beépített tárhely, Dual Core-os proci, vékony kivitel.
    amit néztem eddig az az általatok írt Alcatel OT-993D és Acer Gallant Duo. Mindkettő tetszik,de ha lehet olcsóbban kínait, akkor inkább azt választanám.
    Most van egy Iphone 3G (katasztrofálisan gyenge), Xperia Mini Pro SK17i, és a jó öreg Samsung SGH-D880. az Xperiával meg vagyok elégedve,de nem Dual Simes,tehát minimum az a szint kell.
    Tudtok pár helyet,ahol lehet nézni árakat, + pár készüléket,amiről van tapasztalat,és esetleg megfelel nekem?
    nagyon megköszönném! :R

    Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.

Új hozzászólás Aktív témák