Új hozzászólás Aktív témák

  • anonym1s

    őstag

    válasz alex89 #48911 üzenetére

    Hali.
    Nagyon elfogultan irsz a telefonodrol.
    En is rendeltem egy vowney v5-ot, es az en elfogulatlan velemenyem, hogy ritka szemet telefon ez.
    Van benne 5 szenzor, amibol 3 nem mukodik, es mint kiderult ez nem egyedi eset hanem altalanos.
    A kameraja olyan szar, hogy meg eros fenyben is eletlen szemcses kepeket csinal, gyenge fenyben nagyon rosszakat, felhomalyban meg abszolut hasznalhatatlan. A video meg szarabb mert folyamastosan zoom-ol es rettento lassan, ezert a felvetel egy resze teljesen homalyos amig be nem fogja a fokuszt a kamera. A vaku meg viccnek is rossz, komplett hulladek. A kulso hangszorot siman tulorditja a galaxy s2 ugy, hogy a vowney-t szinte nem is lehet hallani. A wifi 2 vekony teglafalon keresztul kb 6 meterre a rutertol mar eldobalja a kapcsolatot.
    A kijelzo fekete szintje olyan magas, hogy szinte vilagit a fekete, raadasul ha nem pont merolegesen nezem a kijelzot, meg emelkedik is. Allitolag a kijelzo IPS, OGS, de ezt eleg alacsony minosegben sikerult osszehozni.
    Az akksi 18 orat birt nalam 5 ora 4 perc kijelzo idovel 100%-rol 2%-ra ugy hogy egyetlen sim kartya sem volt benne es csak a wifi volt bekapcsolva (gps es bluetooth kikapcsolva). Ez onmagaban jonak tunik, de a star n9599-hez viszonyitva eleg gyenge, mivel az 4 ora 10 perc kijelzoido utan meg 78%-on volt ket sim kartyaval bekapcsolt mobilnet, wifi, gps, bt-vel. Az emlitett n9599 kezben tartva hasznalat kozben minosegibb erzest is keltett bennem, mint a vowney.
    A hatlapja olyan konnyen lejon, hogy alig kell fesziteni. Ha cserelgetnem benne az akksit (mivel rendeltem hozza egyet pluszba) felo hogy nehany het utan lotyogne a hatlap rajta, vagy rosszabb esetben le is esne.
    A gps nalam is hamar befog 9-10 holdat de elesben meg nem probaltam.

    Tovabba nalam a kijelzo jobb also sarka kijjebb allt a hazbol mint a tobbi amikor megerkezett a telefon. Osszenyomtam ujjal es visszament a helyere de nehany ora hasnzalat utan ujra kijott, emiatt felo hogy nehany het vagy 1-2 honap utan az egesz kijelzo mozogni fog a hazban. Mtk droid tools nem tud kapcsolodni a telefonhoz, mert folyton eldobja az usb kapcsolatot.

    A rendszer valoban gyors, akadasmentes, de ennyi pozitivum meg a 170 dollaros arhoz is keves, altalam abszolut nem ajanlott telefon.

    Ja, a telefont a minideal-tol rendeltem, es kezbesites utan 3 nappal irtam nekik a problemakrol de azota sem valaszoltak. Ennek mar 10 napja. Ennyit a minideal-rol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák