Új hozzászólás Aktív témák

  • alex89

    senior tag

    üdv

    Tegnap megjött a vowney v5-öm a mixeshop-tól. Így egy nap távlatából meglehetősen pozitívak a benyomásaim. Olyan telefont szerettem volna amit nem kell buherálni(romokkal kísérletezgetni stb..), hogy működjön.. egyenlőre minden jel arra mutat, hogy megkaptam :C
    Két kritikus tulajdonság volt amiről azt gondoltam nem lesz az igazi, nevesen a kamera és a gps.
    Nem várt módon teljesen jó képeket készít (bár valamiért csak 6mpx-es a legnagyobb felbontás), jobbakat mint az általam eddig látott kínai mobilok alkotásai. Videózás terén talán még jobb a helyzet, meglepően jók a felvételek.
    GPS-t még élesben nem használtam navigálásra csak bekapcsoltam. Elsőre 10 másodpercen belül talált 8 műholdat ami mindenképp biztató. Wifi is jól működik és elég "erős" is.
    Akksi jónak tűnik, a vaku, rezgőmotor, hangszóró trió az ami talán kicsit gyengébb a megszokottnál (bár lehet csak túl jóhoz vagyok szokva :DDD ), de nem zavaró mértékben.
    Vidéki nagyvárosban lakom és vodafone-os vagyok, tartottam 900mhz-s frekvencia támogatásának hiányától, de folyamatosan "H" vagy "H+" feliratot látom szóval ilyen téren sincs probléma.
    Amiről nem ejtettem szót az működik úgy, ahogyan kell.

    [ Szerkesztve ]

    ''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''

Új hozzászólás Aktív témák