Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
-
Crytek
nagyúr
Nekem most ahogy megláttam a cikket róla a G5 az álmom!Első álom ,hogy megtudjam mikor jön és milyen áron.A következő pedig hogy mikor megy le az ára 50-70$-al mert tuti 300 felett lesz.
De most nincs más mert ez 4.5" 2gb/32gb tárhelyü.Ennél jobb nekem nem kell.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
anonym1s
őstag
válasz RVR400 #44705 üzenetére
Sejtettem.
Eleg megbizhatatlanok a leirasok mindenhol.
Eddig a p780 leirasaban is wcdma 900/2100mhz volt, es most olvastam a topikjaban hogy az sem tudja a 900mhz-et, sok helyen mar at is van javitva, de pl. a sajat honlapjan meg mindig ott van a 3G/900mhz. -
pixelblondie
senior tag
Sziasztok, jóreggelt.
Szeretnék egy 5"-os dual simes telefont 200 dolcsi környékén.
Ez a kettő szimpatikus első körben:Maradnék a T-mallos kínálatnál, mert nem tudom máshol hogy működik, de itt free shipping van, ha jól látom, szinte mindegyik készüléknél.
Bármilyen észrevételt, tanácsot, véleményt szívesen fogadok.
Köszönettel:[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
Zeki
nagyúr
válasz pixelblondie #44710 üzenetére
A tmallboxxal el vagy tévedve... 4-6 usd a registered shipping díj, és van 4% paypal díj is.
A minideal.net, geekbuying, antelife, pandawill oldalakon tényleg nincs más költség. -
Evita85
tag
válasz Crytek #44707 üzenetére
Nem tudom mennyi a pk és mennyire megbizható oldal,egyáltalán a gyártó "saját" oldaláról rendelni de itt van és árat is írnak hozzá. Jiayu g5 Egyébként mennyire biztonságos vám és egyebek tekintetében erről vagy bármelyik saját oldalról rendelni? Jobb mint a pl minideal vagy társai?
-
nagyúr
Tegnap kezembe kaparintottam egy V967s-t.
Számomra kellemes meglepetés volt.
Elsőre nagy előnyét abban látom, hogy 5" ellenére nem is olyan túlságosan nagy (viszonlag vékony kerete van)
Akku 2,5Ah, ezzel el fog menni akár 2 napot is szerintem.
Fényereje jó.
A "vaku" - meglepetésemre - nem oly halovány, mint a ZTE V970-ben, hanem tényleg világít.
a qHD felbontás 5"-on sem zavaró - nekem.
A hátlap nem csúszós, jó kézben tartani, bár elég hosszú, de hát 5" az 5".
A hátlapi kamera viszont hivatalosan is csak 5MP.Egyenlőre csak mentéseket csináltam róla, így használatban még nem volt, de ami késik, nem múlik (legfeljebb elnarad).
A THL-nél viszont gyakoribbak a frissítések, mint a ZTE-nél. Hogy úgy mondjam, a ZTE nem igazán érzi azt, hogy neki sokat kellene frissíteni a firmware-en. Tudomásom szerint (thl w8 tulajokkal beszélve) a THL szépen adja ki a frissítéseket a telefonjaihoz. Persze, hogy ez a w200-nál is így van-e...
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
pixelblondie
senior tag
Oké.
Egyébként meg bocsi a tévedés miatt, ha egyszer vakító zölden világít a free shipping gomb, rákattintva kiválasztom az országomat és még mindig azt irja hogy free, akkor azt hiszem jogosan gondoltam, hogy TÉNYLEG free.
Mindegy.
Az eredeti kérdésre is tudsz válaszolni?Cappa72:
967?
Elírtad vagy tényleg nem az általam említett 987et fogtad?[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
tolvaj!
őstag
nemcsak out of stock, de még a proci is sima mt6589. már a g3s is T-s procival jött-az utolsó eresztés- ezért szerintem még a specifikáció kicsit változni fog...azt is meg merem kockáztatni, hogy már 4.3-as droiddal fog érkezni, hiszen majdnem egy hónapja kiadta azt is a google és azért a kínaiak elég hamar bedobják az új rendszereket.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Zeki
nagyúr
válasz pixelblondie #44715 üzenetére
Ja, azért kell kosárba tenni, és megnézni mi jön utána.
A free shipping nem választható, csak a reg HK post, 6usd.
És lent az is látszik ott, hogy van 4% paypal fee.És a ZTE-t venném, annak szerintem jobb a kamerája.
De veszed amelyik bejön.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én 967s-t fogtam, ami a 987 kistestvére.
Mérteben u.a, tartozékok u.a, a kijelző HD helyett qHD, és a kamera is gyengébb.A 987-re van 4.1 és már (néha a ZTE is frissít) 4.2 is, ráadásul Bruno Martins-féle ROM-ok is elérhetők hozzá az XDA-n.
(De BM készül a v967s-re is; legalábbis BM megkérdezte az ottan felhasználókat, hogy csináljon-e v967s-re is BM ROM-ot, mint a v987-re).Én biztos a ZTE-t venném.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
pixelblondie
senior tag
-
RVR400
veterán
Kosárba rakva viszont a Registered China Post opció nem választható ki, hanem csak a HK post plusz 5 USD-ért, valamint kisbetűvel írja, hogy ha paypallal fizetsz, akkor további 4% hozzájön még a kiírt árhoz..
Eredeti kérdésed nem volt, mivel egyetlen árva kérdőjel sincs az adott hozzászólásban. Amennyiben arra gondolsz, hogy jelezzük, ha van észrevétel, akkor jelezve lett, ami Neked nem tetszik...
-
Coolby84
tag
Sziasztok!
Olvasgatom egy ideje a topicot, mert egy duál sim-es kínai telefont akarok venni. Nem akartam nagyot venni, de ahogy nézem most, ha teljesítményben is a kornak nagyjából megfelelőt akarok, akkor 4,5" körül kell nézegetni, bár nem szeretem tepsi telefonokat annyira...
Elsőre egyértelműen a Jiayu G3T néztem, de most nagy kiszemeltem lett a Tronsmart TS7, mert ugyan nagyobb a kijelző, de szélességben a telefon 3mm-rel több csak, viszont 3mm-rel vékonyabb az egész. Magassága ugyanannyi. Jó láttam ezeket az értékeket a neten? TS7 tulajdok meg tudják nekem erősíteni a 135x68x7 mm-es méretet? A Jiayu G3T pedig 135x65x10,8 mm, ha jól láttam.
Mi szól esetleg Jiayu és Tronsmart mellett? Azon kívül, hogy kinézetre TS7 jobban tetszik és karcsúbb...
TS7 tulajok: telefonnal alapvetően minden rendben? Ahogy olvasgattam eddig kb mindenki elégedett. Én úgy láttam elég olcsón lehet már az 1/4 Gb-os verziót beszerezni...
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
instantwater
addikt
Na, akkor segítek egy kicsit, vagy összezavarlak még jobban
Most THL W200 am van, előtte ZTE V987 em volt.
A V987 nagyon jól össze van rakva, jó súlyelosztás, jó kamera, gyönyörűszép kijelző, erős akku, a GPS a falon is átvisz és a szobában is pozicionál.
A W200 picivel olcsóbb, nagyobb tárhelye van, ha ez fontos, teljesen fekete, nem ilyen összevissza színű mint a ZTE, bár azt is meg lehet szokni. Kamera lassú, a képe átlagos. A rendszer működése gyors. GPS ebben is működik, bár nem visz át a falon , de ezeknél a kínai csodáknál már az öröm, ha működik.
Igazából nem látom hol az a kb $40 ($185 vs ~$230) ami a két készülék között van. Ezért is nehéz a döntés.
Amiért W200:
-Elegáns full fekete,
-Nagyon vékony, így zsebben sem feltűtő az 5", egykézzel is használható, mert a vékonysága ellensúlyozza a méretét, ráadásul a THLnek van spéci telefon hekkelés beépítve, hogy elhúzhatod oldalra a tárcsázót, hogy egy kézzel is kényelmes legyen.Amiért NEM W200:
-Harmatos akku,
-Gombvilágítás harmatos, ráadásul sötétkék...Amiért V987:
-Erős akku
-OTG (rádughatsz pendriveot)
-Kamerának szép a képe, de a minőségétől nem estem hanyatt, egy ZOPO C2 (pfújj) részletgazdagabb képet csinált.Amiért NEM V987:
-BAL oldalon van a visszagomb, jobbkezesek halála, és az egykezes használatot is megöli,
-Kell egy mázsa szerencse, hogy ne legyen megőrülve a visszagomb. Nekem magától "nyomkolódott" és random visszalépett a böngésző egy oldalt, kilépett a billentyűzetből és hasonlók. Itthon csak nekem volt ilyen hibám, külföldi XDA fórumon többet olvasni erről... Nem merném még egyszer megvenni max $200 alatt, de mire odáig esik, addigra lesz jobb...Jó döntést
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz Coolby84 #44723 üzenetére
Én nagyon elégedett vagyok a TS7-el, két hete van meg, eddig egyszer sem hagyott cserben, negatívum a gyenge kamera és az értesítő LED-ek hiánya. Pozitívum: szép külső, jó anyagok és összeszerelés, kiváló kijelző, akksi és GPS, 100% magyar nyelv. A minap volt lehetőségem egy HTC One-nal összehasonlítani, egymásra tettem a két mobilt és méretileg 1:1 ugyanazok, vagyis 137 x 68 x 9.3 mm. [link] [link]
-
Coolby84
tag
hmm, ezek szerint vastagabb, mint amit írnak a honlapok, ott csak 7mm van feltüntetve...
Kamera nekem annyira kell, hogy max 1-2 közösségi poszt kijöjjön, amire a mostani Galaxy Ace is elég igazából, olyat meg csak tud ez is. Led visszajelző Ace-n sincs, azt már megszoktam...
Amúgy a bazi nagy Tronsmart felirat fent van a hátulján vagy figyelni kell, hogy valamelyiknek fent van, valamelyiknek nem?
Az hogy Cubot One vagy TS7 az számít valamit?
-
interstate76
addikt
válasz pixelblondie #44719 üzenetére
Teljesen értelemszerű volt, aki akarta, az meg is értette.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
pinterto
tag
Erről valakinek tapasztalata? Elég jó az ára
http://www.focalprice.com/MH0528W/N7100_55_Android_42_MTK6589_Quadcore_12G_3G_Smartphone_with_WiFi.html?gclid=CK-NpMnVlbkCFcKR3godiFsAIw -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Van egy zopo 810-em most értem haza nyaralásból és nem tudok se telefonálmi, se sms-t küldeni.
Látszólag van térerő tehát csatlakozva van a hálózathoz. Furcsa volt mert nem jöttek a különböző országok smsei útközben.
Újraindítottam de nem jó.
A "Sim kezelés" menüben ha a szolgáltatóra nyomtok ott van olyan hogy "telefonszám megadása" oda kell írni valamit?Vagy van valakinek ötlete?
Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
bajaki
őstag
Megjött a Tronsmart TS7. Első benyomás: irgalmatlan lassú. Nem tudom mi van ezzel, de össze vissza akadozik a felhasználói felület.... próbáltam többféle launchert de ugyanaz az eredmény. Akadozik az asztal a váltáskor és a menü is. Mi a fene van ezzel?!
-
Killerlaca
senior tag
válasz Killerlaca #44729 üzenetére
Már jó lett kivettem sim-et is az segített rajta....nem tudom mi akadt meg nála..
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
GIJoe
addikt
válasz instantwater #44733 üzenetére
noname teloknal tapasztalom néha, főleg ha földeletlen konnektorból veszi az áramot... G2es pl
-
gg72
veterán
válasz Coolby84 #44726 üzenetére
7mm vastag a szélén, de mivel picit homorú a hátlap (a HTC One is ilyen), hátul középen kb. 9mm, a képeken is látszik:
Nekem a 8GB verzió van, annak a hátulján nincs semmilyen felirat, de a 4GB-oson van tudtommal. [link]
bajaki: PÜ-ben is írtam már, hogy nálam nincs akadozás/lassulás és az itteni tulajok közül sem panaszkodott még erre senki, ill. más fórumban sem olvastam még ilyet, pl.: [link]. Persze még ettől eőfordulhat sajnos, a kínai minőségellenőrzést ismerve..
-
alexw801
senior tag
A ZTE V987-en rajta van Bruno legfrissebb ROM-ja (nyilván a CWM Recovery-je is), így nem kell majd Donate megköszönnöd neki a jó munkáját (a kínaiak egy centet sem küldenek neki ezért).
Én is itt vettem, áprilisban kezdő áron, az első példányt. Van egy második is. Semmi hardware gond nem volt.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
GIJoe
addikt
válasz mandelstam #44740 üzenetére
a Vodafone híres 3G lefedettségének nagy része a 900Mhzen valósul meg, na most ezt sok telefon nem tudja, tehát 2G marad, v Wifi lokálisan (ha rosszat mondtam az okosabbak kijavítanak)
[ Szerkesztve ]
-
matta2003
tag
Sziasztok!
A CUBOT ONE-ról van valakinek valamilyen tapasztalata? Használ valaki ilyet? Írna privát üzenetet?
Köszi
nem 21 éves vagyok...
-
szuand1
tag
vodás vagyok w100-at használok ami nem tudja a 900MHz-et de eddig amerre jártam mindenhol H+ -on ment a teló
[ Szerkesztve ]
ainol aurora II , jxd s5110, Thl w100 black, Thl w11, Newman n2, Haier w718+, chuwi v17hd , Ainol inovo8,Umi hammer, Elephone p6000, Xiaomi Redmi Note 2, Vernee thor,homtom ht17pro, xiaomi r1d, leree le3
-
pinterto
tag
Még egyszer.
Valakinek tapasztalata erről?
5,5" kijelző, MTK6589,1gb ram
147$ -
djnice
veterán
válasz bajaki #44738 üzenetére
Én ilyen kezelőfelület akadást a Star S9920-nál tapasztaltam, de csak a június utáni szoftverrel érkezetteknél. Szerintem vmit elcsesztek a kernelben. Iszonyat idegesítő és hiába csinálsz bármit nem javul meg. Egyetlen megoldás lehet, egy full sw mentést kérni egy fórumtárstól akinek nem akad és újraflashelni az egészet. Előtte azért hasonlítsátok össze a verziószámokat, mert ha különböző, akkor az lesz a hiba forrása.
-
EdinaPeti
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
I9300 Android S3-as telefonom töltő csatlakozója elromlott és abszolút nem tudom tölteni a telefonom.
Erre keresnék megoldást, hogy lehetne -e javítani és ha igen akkor hol?
Illetve , hogy létezik-e ehhez külső akkumulátor töltő , mert jelenleg két akkum is van a telefonhoz de nem tudom őket tölteni.Akkumulátor típusa: EB-L125LLU 2100mAhTovábbá kérdezném , hogy létezik-e olyan univerzális töltő amivel tudnám tölteni az EB-L125LLU akkut illetve Modelszámot tudok mondani:A5s-A9230+
Akinek van ötlete kérem privátba jelezze vagy a pato0711@gmail.com-ra írjon...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest