Új hozzászólás Aktív témák

  • megint én

    őstag

    Sziasztok!
    Ma valószínű végleg rendelésre kerül a sor. De előtte még utoljára összegezni szeretném, mert még bizonytalan vagyok.
    Szóval ami szempont.
    Ár/teljesítmény (ugye ebben az árkategóriában csak annyi, hogy MTK6589 vagy ott van még a T+300mHz)
    Jó GPS. Ehhez sajnos nem értek, (most a napokban megtudtam mi az az A-gps, de az EOPot nem tudom)
    Jó fotó! (És ezért esett ki az A820)
    Szépség.
    ~5' - 5.5' IPS, HD kijelző.
    És a többi amit egy telótól el lehet várni.

    Napokban mit szűrtem le.
    A Jiayu G3S, kövezzetek meg, de szerintem hányadék ahogy kinéz.
    Még az sem zavarna, hogy "csak" 4.5', de az az 1.1centi vastagsága miatt(is) valami nagyon csúnya és más hasonlóan vastag telefonoknál ezt úgy csalják le optikailag, hogy a széle felé keskenyedik, és/vagy raknak a szélére egy vékony ezüst, vagy más színű keretet. Ennél még csak ez sincs. Nem beszélve, ha hátulról nézed a fónodat, az valami nagyon csehszlovák. Főleg, ahogy a kamerát odabiggyesztették.
    Amit még néztem, az a Lenovo P780. Ezzel nem is lenne gond. de drága a maga 285$ával. Főleg, hogy az aksit leszámítva ugyan ilyen specifikációs telefonok vannak 100 dollárral olcsóbban.
    Minőségi egy darab, valami hihetetlen elegáns, és hiába ez is egy sentis, de el van játszva a vastagsága optikailag. Nagyon elegáns hátulról is, szép esztétikus, ahogy a kamera elhejezkedik rajta, nem hogy rondítja, hanem egyenesen feldobja sz egész telefont
    Nem nagyon javasolgatjátok a kis aksija miatt a THL W200at. Pedig a maga árkategóriájában nem is olyan rossz az a +300mHz
    Na ennek a telefonnak tetszik a leginkább a dizájnja, a képernyő majdnem az egész telefont kitölti, és habár nem tudom mi az az EPO, de van benne. És habár az aksi kárára, de könnyű a mütyűr!
    Amit nem említenék esélyesként, azok a ZTE-k, de ott nagyon figyelemreméltó, szép megoldás, ahogy a kamerát elhelyezték.

    Amíg írtam lement az ára a P780-nak??? :D Már "CSAK" 275

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák