Új hozzászólás Aktív témák

  • icons

    addikt

    Üdv!

    Ketten vennénk telefont ismerőssel.
    Mindkete alacsony árra pályázunk (azt hiszem ez a megfelelő topik akkor : P)
    Amit én szeretnék: jó kamera, és ne lagoljon. Nem akarok rajta játszanu, stbstb, de nyugodtan tehessek rá appokat, és szépen fusson. A kamerája pedig csináljon minél jobb képeket.

    Amit ő: nagy képernyő ha lehet, mert nézne rajta filmeket, sorozatok. Grátiszba a szakdogáját OpenGL-ben akarja írni, tehát egy normális GPU sem ártana.

    Ami nekem szimpi: Jiayu G4. És szerintem neki is jó lenne (vannak nagyobb képernyős telefonok, de ez árban is elég jó, és az 5colhoz is elég közel van).

    Jaigen, és jelenleg mindketten Németországban vagyunk, tud valaki valamit, hogy itt mekkora esélye van átmenni a határon, anélkül hogy kivetnének rá olyan dolgokat, aminek mi nem örülnénk? (ha jól tudom, nem túl sok:DD Az adó meg hiába alacsonyabb, szépen megdobja az árat) Illetve ha kettőt rendelünk, akkor van-e nagyobb/kisebb esély a határon való átmenetelre? (Magyar/Németország, mind1).
    A vége persze lehet hogy az lesz,hogy Magyarországra rendeljük, és onnan küldjük ki, még mindig olcsóbban kijövünk, mintha vámot és adót fizetnénk.

    Még egy kérdés: van-e értelme várni, hogy lejjebb megy az ára? (akár ennek, akár másiknak)

Új hozzászólás Aktív témák