Új hozzászólás Aktív témák

  • gps76

    őstag

    válasz instantwater #32329 üzenetére

    tutis: nem is fogod latni,en mar lattam eloben az van rairva MT6589WMK,de itt le van irva tablazatba mivel is tud kevesebbet:
    [link]
    Nincs az olcsositva,csak olyan mint regebben az Intelnel amelyik proc.ban nem sikerult a cache,az lett celeron,itt meg nem birja azt az orajelet amit a tobbi.

    En a 12 eves fiamnak eloszor a tmobil altal letiltott(igy vettem bagoert),de telenorral siman megy Xperia Minit adtam oda,aztan az asszony elkunyeralta tole,de most kapott egy Huawei Y200-at,ami kemeny 9000 volt majdnem uj allapotban,IPS kijelzoje van,ahhoz kepest hogy csak 256 MB a RAM,egesz jol dolgozik igaz ki kell gyomlalni.Van rajta notification led,nagyon hangosan szol,gumirozott hatlap,ha elhagyja se nagy ervagas.

    Ne nagyon acsingozzatok a Qualcomm negymagos csodaja utan,mert hetvegen nyomkodtam egy xperia z-t,meg egy optimus G-t,es valahogy megjelenitesben az A820 gordulekenyebb volt,egyedul a 2 GB ramot lehetett sokmindent elinditva eszrevenni,hogy van hely. Jo nagyobb felbontas,de ha ennek aran, akkor koszonom maradok a QHD-nal...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák