Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz djnice #26462 üzenetére

    Ne értsd félre, nem arról van szó, hogy savanyú a szőlő és most azt akarjuk, hogy rossz legyen neked is. Én inkább jelezném a helyedben nekik, hogy meggondoltam magad és vissza szeretném kapni a pénzemet.

    Ha megkapnád a rendelt készüléket 200USD-ért, már akkor is jól járnál, mert ezen ár felett van a HDC Galaxy S4, ami mellesleg MTK6589-cel és 1GB RAM-mal szerelt készülék, tehát az sem lenne rossz üzlet, de az általad választott boltra jellemző, hogy beszedik a pénzt, aztán jelzik, hogy bocsi, mégsem jött telefon és várni kell még. A vevő pedig mit tehetne: vár. Két hét múlva megint azt mondják, hogy még várni kell és vagy vársz addig, amíg valóban lemegy arra az árra a készülék máshol is, vagy visszakéred a pénzedet paypal dispute-on keresztül.

    Szóval az biztos, hogy Exynos 5410-es processzorral szerelt 2GB RAM-os készüléket nem fogsz kapni tőlük. Az is biztos, hogy a következő pár napban semmilyen HDC Galaxy S4-et nem fogsz kapni tőlük. Hogy ezek után hogyan döntesz, az már tőled függ.

    Milyen ostobák ezek a boltosok! Vagy raktak volna oda egy hamis Antutu értéket, vagy legalább odafigyeltek volna, mert ez az Octa proci, így akkor legalább azt kellett volna írniuk, hogy 8 < 4+4 > magos. mindenhogyan lebuktatják önmagukat.

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák