Új hozzászólás Aktív témák

  • hungobungo

    aktív tag

    válasz magyar közöny #25413 üzenetére

    Aliexpress dispute eltarthat sokáig (hetekig-1-2 hónapig), de eddig mindig megoldották nekem (pont nem telefonos témákban de ez most mindegy).
    Érdemes direktben az ügyfélszolgálaton chat-elve is sürgetni, de én most módosítanám a dispute-ot fullra azzal, hogy már be se kapcsol a telefon, ezért a teljes pénzt kéred vissza, és különben is megnézetted egy szervízben, és nem is olyan a telefon mint amit eladtak. Fontos, hogy felvedd videóra is, hogy lássák, tényleg szar a gép.
    Aliexpress nem tud mást tenni, csak közvetíteni, de ha az eladó nem válaszol, akkor alapból neked adnak majd igazat 40-50 nap után. Ha az eladó esetleg mégis lelkiismeretes és próbál segíteni, még jobb...

    Azt is lehet, hogy itt ha az eladó azt javasolja és itt javíttatod, elküldöd a számla másolatot és azt fogják refund-olni... tényleg csak az eladón múlik mennyit akar bukni.

    Azt próbáltad, hogy bármilyen (mtk6577-es) recovery.img-et tudsz-e flashelni SP Flash Tool-lal?
    Akksi ki, progi elindit, scatter betölt, csak recovery.img bepipál, Download, és ekkor visszapattintani az akksit. Ha átmegy, akkor az azt jelenti, hogy a preloader nem sérült, és nincs nagy gond, de mindenképp kellene a gyári rom a telefonhoz (a töltés kijelzése ha jól emlékszem nincs összefüggésben a töltéssel, de lehet hogy tévedek).

    [ Szerkesztve ]

    QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179

Új hozzászólás Aktív témák