Új hozzászólás Aktív témák

  • tutis

    őstag

    Feldobok egy ötletet, hátha tetszik nektek.. (bár előre szólok, senkinek nem szeretnék plusz munkát okozni) Mivel egyre nagyobb a kínálat a telefonokból, egyre nehezebb eligazodni a telefonok között. Az Első hsz-ben lévő táblázat nagyon jó támpontot ad az embereknek, vásárlás szempontjából, amikor már megvan a kinézett modell. Igen ám, de sokan vannak akik még azt se tudják mit válasszanak, hsz-ek ezreit kell elolvasni hogy kiderüljön 1-1 telefonnak mik az erősségei és lehetséges hibái.
    Szerintem kellene egy olyan táblázat is, amikor a telefontulajdonosok a használat közbeni tapasztalataikat osztják meg, hisz a legjobb teszt a hosszútávú használat, és erről a tulajok tudnak a legobjektívebben nyilatkozni.
    Szerintem az oldal tesztjeihez hasonlóan kellene egy új formanyomtatvány, ahol meghatározott kategóriákat kellene pontozni, viszont minden egyes pontozás mellett lenne szöveges rész is ahova pár szóban be lehetne írni az értékelés miértjét..
    A főbb kategóriák lehetnének a következők: - Anyaghasználat, összeszerelés minősége, kijelző minősége, sebesség, szoftver támogatás (magyar nyelv), hangminőség, kamera minősége, üzemidő, stabilitás.
    Ezeket lehetne mondjuk 1-től 10-ig pontozni, mellette 1-1 sorban lehetne szöveget írni mellé, indoklásként (pl anyaghasználat 8-as - szövegben mellé: gyenge minőségű hátlap.)

    Szóval nem tudom ki mit szól az ötlethez, de szerintem hasznos lenne hogyha a leendő vásárlók egy ilyennel is találkoznának az első hsz-ben.. (azért is gondolom hogy jó lenne egy ilyen táblázat is, mert akik vásárolnak telót, frissen kitöltik a meglévő táblázatot ahogy még nem biztos hogy találkoznak minden lehetséges dologgal, plusz a mennyire vagy megelégedve a telóval rész elég karcsú a telefon jellemzésére.

    http://www.youtube.com/tutisgsxr

Új hozzászólás Aktív témák