Új hozzászólás Aktív témák

  • Rawulf

    őstag

    válasz aAron_ #132115 üzenetére

    aAron:

    Nem felejtettem el megkérdezni. Semmilyen Mi6 utáni modellről nincs információjuk még, tehát a Mi6 Plus is "urban legend". Ha lesz is valamilyen új típusuk még az idén, arról még semmit sem lehet tudni.
    Akár a hongkongi, a belpiacos Xiaomi bolt is megerősítette, hogy nem jár garanciavesztéssel a bootloader nyitás, viszont a szoftveres mókolásból eredő meghibásodáskor elutasíthatják a garancia-igényt és amennyiben fizikailag is sérül e miatt a telefon, akkor a garancia bukó.
    Egyébként még a "sima" Mi6 hiánycikk. Ne tudd meg, hogy milyen nehezen sikerült egyet szereznem a fekete 64GB-os 2499 yüan-osból. Egyik hivatlos shenzheni boltjukban (két-három hete nyílt nekik egy új) és lerakatukban sem volt, csupán megtekintésre a kiállítási darabok. (A hivatalos viszonteladói boltok 500-700 yüannal többért hirdetik.)
    Szerencsére kaptam infót az egyik Xiaomi-s csajszitól, hogy Hongshanban most hétvégén van egy kis standjuk az egyik bevásárlóközpontban. Erre a két napos nyílt hétvégére kaptak 150db-ot. Na most én már ott álltam reggel a nyitás előtt. Mint kiderült "majdnem hiába", mivel a nyitás előtt már hogy-hogy nem: eladtak belőle máris 80db-ot, illetve pár puncsos ember belógott az áruházba valahogy a nyitás előtt és így az "elő-sorban" állás pozíció egyből megvolt nekik. Marha nagy mázlival sikerült 1db-ot még elcsípnem, mire sorra kerültem.
    Persze csupán 1db-ot vihettem el és azt is csak regisztráció után: "útlevél + kínai mobilszám megadása az after-sale-service-ért".
    Viszont a MiMIX-eket leárazták és van is belőle nekik készleten.
    Hogy őszinte legyek, nekem nem tetszik a Mi6, de meg kell hagyni, hogy nagyon eltalálták a kényelmes zseb méretet ezzel az 5.15" képernyőmérettel.
    A MiMIX viszont tényleg impozánsra sikeredett... persze "kötözködtem" a Xiaomi-s emberrel, akivel beszélgettem, hogy nálam a mix max két hétig maradna épségben, de mondták hogy a MiX-re is lehet kötni törésbiztosítást, mint a Mi6-ra.

    Most már csak egymás mellé kell tenni a Mi6-ot és a Smartisan Nuts Pro-t és összevetni a kettőt. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Please state the nature of the medical emergency."

Új hozzászólás Aktív témák