Új hozzászólás Aktív témák

  • paolinho

    őstag

    Most, hogy 10 napja használom már a UMI Super-t ismét "beköszönnék".
    Kezdetben hezitáltam, hogy megtartsam-e, avagy egy kis ismerkedést követően váljak majd meg tőle. Nos mára egyértelmű vált, hogy ez egy jó választás volt, azaz egyelőre biztos, hogy marad :) . A korábbi - más típusú telefonokat érintő - negatív vélemények okán egy kicsit tartottam tőle, hogy nem ugrottam-e túl korán bele ebbe a vételbe?! Nem kellett volna inkább megvárnom, hogy legyenek erről a típusról is észrevételek?! Sőt nekem is voltak olyan korábbi közvetett tapasztalataim is egy barátom által vásárolt UMI Zero kapcsán a márka vonatkozásában (amelynek a GPS-e kifejezetten katasztrofális volt), hogy nem biztos, hogy kockázatmentes ez a vállalkozás.
    Nos mára határozottan ki merem jelenteni, hogy jó döntés volt a készülék megvásárlása. Ha valaki hezitálna, hogy vegye, vagy ne vegye,...szerintem bátran belevághat. Tudom, hogy rengeteg megítélés mentén lehet különféle véleményeket kialakítani egy készülék kapcsán, de higgyétek el nekem, hogy az UMI márka beérett a Super-rel.
    Nem csak a dizájn, ami szerintem (tudom frázis), de tökéletes, de a mögötte rejlő produkció is hibátlan.
    Az akku kb. egy-másfél napot bír az én intenzív nyomkodásom mentén.
    A GPS makulátlanul teszi a dolgát.
    A fényképező..., hát ez abszolút megítélés dolga, de nekem igazán elnyerte a tetszésemet.
    Mára már van root is hozzá, bár sajna még a Gravity Box nem működik, így akit az Xposed hiánya visszatart, annak ez a készülék (egyelőre) nem ajánlott. Az XDA-n azonban van egy közössége a készüléknek, ott folyamatosan javítgatják, fejlesztgetik ezt a típust is, szerintem tuti biztos, hogy rövidesen a mai dual simes készülékek élharcosa válhat belőle. :)

Új hozzászólás Aktív témák