Új hozzászólás Aktív témák

  • viktorhu

    veterán

    válasz nyisziati #121768 üzenetére

    A valódi ára inkább 180 dollár. De semmilyen kínai (meg nem kínai) telefont nem érdemes venni a megjelenés pillanatában, bár én is elcsábulok időnként, de mindig akkor jártam jól, ha már pár hónapja bejáratott típust vettem, aminél volt idő kijavítani a kezdeti hibákat, meg az ára is a helyére került. Most egy Elephone P6000 Pro-t vettem átmeneti darabnak, mára tökéletes lett az ár-érték arány (90 dollárért MT6753, 3 giga ram, 16 giga belső tárhely, HD LG kijelző), és szerelni is megtanulták már.

    Specifikációiban a P9000 felelt volna meg, de azt a hibái miatt nem rendeltem, majd meglátjuk, pár hónap múlva hogyan tisztul le a helioval szerelt telefonok piaca, és mik lesznek az addigra már bejáratott típusokkal a tapasztalatok, és majd akkor rendelek. Addigra ott lesz várhatóan a Doogee F7/Pro, az Oukitel P6000 Premium (az amoled miatt ezt várom nagyon), a Vernee Apollo/Light, a Zopo Speed 8, és majd a tapasztalatok alapján akkor veszem meg, amikor a választott típus már nem "bleeding edge" lesz a gyártónak, hanem több hónap rutinja áll majd mögötte, és az ára is lejjebb megy.

    Annak idején a japánokon nevetett a világ, hogy olcsó másolatokat árulnak, 15 éve meg ők voltak a minőség csúcsa, amikor a koreaiak csinálták az olcsó másolatokat (pl. az LG elődje, a Gold Star ontotta az olcsó színes tévéket még a kilencvenes években), ma meg ők vannak az igazán top márkák között. Szóval akik szeretnek utálkozni meg gyerekeket dolgoztató dzsunkahajókról képzelődni, még van egy kis idejük nevetni, de valószínűleg már nem túl sok, lassan el kell majd kezdeni más célpontot keresni :)

Új hozzászólás Aktív témák