Új hozzászólás Aktív témák

  • fecg21

    aktív tag

    válasz tibcsi99 #1181 üzenetére

    Amit volt szerencsém kipróbálni az mtk6573-as volt, a 6516-os az minden szempontból felejtős. Ott egyszerűen nincs értelme a nagy kijelzőnek, a 6516-os cpu olyan szinten gyenge, mp4 videót is csak 540x328-as felbontásban játszik le, 3gpp-t meg 640x48p-n-és ezeken kívül semmilyen más videó formátumot.

    A 6573-as azért már bőven kimeríti a használható kategóriát, és igen, androidos volt-2.2-es. A market is ment rendesen. A gps-t én személy szerint nem próbáltam, de valamilyen sirf chip volt benne a tulaj szerint. Laggot nem nagyon tapasztaltam próba közben, a 6516-al ellentétben itt már érezhetően gördülékenyebb az egész rendszer evvel a hardverrel, persze ennek is megvannak a korlátai. Na persze nem a 3d gyorsítás a gyenge-hanem a cpu. Játékra is alkalmas, de a cpu gyengécske. Autós játékokat próbáltam rajta, nem volt rossz. De, én mégis inkább azt mondom neked hogy csak a legújabb (mtk6575-ös) chipset-es 5colos telefont vegyél, szinte semmivel nem drágább mint a régebbi széria, 179 dollárért ingyenes szállítással találsz is. Én is ilyesfélét akarok magamnak. [link]
    Ami egy kicsit visszatart az az hogy nem írják ki az akku teljesítményét, a kamera se biztos hogy ténylegesen annyi amennyit papíron tud, az rmvb videók lejátszására meg kíváncsi lennék-tényleg viszi e. Az 512mb ramot is keveslem, remélem kidobnak majd ebből is 1gb rammal szerelt verziót. Javaslom hogy várj még 1-2 hetet, hátha addig befut egy 1gb ram-os verzió.

Új hozzászólás Aktív témák