Új hozzászólás Aktív témák

  • faresz5

    senior tag

    Zopo Speed 7 tapasztalatok 2
    Nálam vendégeskedik egy barátom telefonja, amíg haza nem ér:
    Az idegesítő wif kapcsolódási hibát mint már mondtam javították, épp felakartam rá rakni a javítást a nap végén amikor egyszer csak jelezte,hogy vezeték nélküli frissítés érkezett. Kb 5perc alatt fel is rakta, azóta a wifi remekül működik, kapcsolódik, nem dobálja el a jelet, ahogy annak lennie kell.(és már ébreszt is, ez volt a másik hiba) 3. hiba, nem működött a trafihunter alkalmazás, a frissítés felrakása után ez is megjavult.
    Wifi Erőssége egy THL T11 telefonnal összehasonlítva, jóval erősebb, nagyobb hatótáv, ahol a thlnek csak 1 csík volt, ott ennek 3 csík ill látott ill kapcsolódott olyan routerekhez is amit sem a laptop, sem a thl nem érzékelt.(nagyobb épületben egy felső szinten levő.)

    Akksi, azonos használat(facebook,skype,trackcheck, email kliens, fél óra játék,internet esténként,teljes fényerő,40 perc telefon) mellett 2 simkártyával, a thl 1napot bír,(2700) ez kb(2500) nem egészen 1.5 napot. Persze ez betudható az új aksi voltának is.
    Az extra energia takarékossági módot még nem próbáltam ki.
    Összeszerelési minőség: nem recseg, nem ropog,de alapvetően műanyag, kis fémnek látszó peremmel.

    Telefonbeszélgetés:
    Jóval jobb minőségű, mint a THL T11 esetében, tisztán, érthetően hallható, sehol egy visszhang, vagy hanghiba.

    GPS: teszi a dolgát ahogy kell, gyorsabban talál műholdat mint a THL, kikapcsolt mobile nettet,menet közben. Pontosságával se volt gondom.
    Képminőség:
    szar a netem nem igazán tudok feltölteni, ahogy nézegettem, átlagos, a piros kicsit lehetne élénkebb.(igaz szürkületkor fényképeztem)
    Negatívum:Napi használat alatt legalább is nem jött még elő.(ami volt hiba és fent említettem azt javították)
    Talán ami említésre méltó, Nilkin(2A)töltővel is elég lassan tölt, THL-t 2x feltöm mint ezt egyszer.

    Meg volt az esés próba is(talaj nem olvasol prohardvert) igaz, Vikuiti 3m fólia van rajta, 1métert zuhant parkettára pofára, semmi baja nem lett, burkolat is sértetlen marad, egy hajszál karc nem lett még a sarkoknál se. Azóta megjött rá a tok is, tokban van tartva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák