Új hozzászólás Aktív témák

  • palimre

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nagy gondban vagyok. Tegnap éjjel megjelent a Lenovo A5000 telefonomon az értesítés rendszerfrissítésről. Reggelre meg is lett, de teljesen összebarmolta a képernyőmet. A nagy gonddal összeállított alkalmazásaim más helyekre kerültek, a képernyőm felső részére eddig egy Lenovo widgetet tettem, ami a dátum, idő, hely és időjárás adatokat mutatta. Most úgy eltűnt, hogy nem is találom. Sőt a widgetek listáját egyáltalán nem. A helyére a Google widget került, amit nem innen használok. Ezt legalább sikerült eltüntetnem.

    A status bar is teljesen más lett, és azt lehúzva az értesítési terület is egészen mást ad, mint eddig. Egyelőre nem tudom eltávolítani az "MTKLogger is running" üzenetet, ugyanakkor a beérkező levelekről nem kapok értesítést.

    A status bar betűtípusa is teljesen más, mint eddig.

    A telefon billentyűre is teljesen új képernyőt kapok. A modulok listájánál szintén. Olyan, mintha a windows 8 csempéi jelennének meg ezeknél.

    Szóval teljes a káosz. Legalábbis számomra.

    Időközben megtaláltam, hogy az eszközadatok szerint átállt az Android 5.0.2 verzióra. Na lehet, hogy erre nem lett volna szükségem.

    Attól tartok, hogy nincs mód a rendszerfrissítés által történt változtatások visszavonására, de ha igen, akkor jó lenne, ha tudnátok segíteni, hogy mi módon érhető el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák