Új hozzászólás Aktív témák

  • domedee

    senior tag

    válasz MrChef #105971 üzenetére

    Nekem az előző telóm is egy Umi X2 volt. Azzal sem volt semmmi baj. 2 évig szolgált becsülettel. Egy ideig anno még a gyári rom is volt frissítve rendszeresen.
    Két apróság volt vele:
    -GPS, lassúcska volt a pozíció megtalálása. Viszont eléggé programfüggő is volt. Pl. Google Maps alatt gyorsan talált pozíciót, de könnyebben rakott át másik útra, mert nem tudta olyan pontosan tartani. Míg Igo alatt meg pont a fordítottja. Rohadt lassan talált jelet, de utána stabilan tartotta. A Nokia Here valahol középen volt a kettőhöz viszonyítva.
    -BT: én használok Sony Smartwatch-ot (még az első verziót), és hajlamos volt elfelejteni a párosítást. Illetve BT-fülesnél is hasonló. Bár ez is eléggé sokban függött a rom-tól is. Másképp volt gyári rom-on, MIUIV5, V6-on is.

    De vissza az Emax-hoz: Mivel a TO2C.com-tól vettem, a spanyol részüktől, így nem volt vám, de cserébe 20-30$-ral drágább. (néha van 10$-os akcióféléjük) Azt néztem, hogy így biztos drágább, de még olcsóbb, mintha a 170*1,3=221$ lenne, ha elkapja a vám. Amire ma már elég nagy az esély.

    ''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

Új hozzászólás Aktív témák