Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBRDVD
tag
ooops, eltűnt pár hsz-em, sejtem miért, vettem az adást..
Én viszont egyáltalán nem értem (sohasem értettem) ezeket az önkényes törléseket. Miért tűnik el egyáltalán bármi is? Felnőtt emberek vagyunk, egymás számára fontos, vagy fontosnak vélt információkat osztunk meg. Nem játszunk, trollkodunk, vagy káromkodunk... Várom az illetékesek válaszát: ki, mikor, mit, és miért törölt. Valamint ki, mikor, mit, és miért fog újra...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest