Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Igen de ha rendelsz egyet és nem veszed át akkor lesz legalább egy Magyarországon
Azon gondolkoztatok e már hogy a Furyn kívül van e a világon olyan dolog amiről 2 hónapja 400 ember vitatkozik és egy sincs belőle Magyarországon ?[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
válasz #00137984 #16296 üzenetére
Hát, persze, majd csak pislognak )
Te vajon mennyi idő múlva jössz rá hogy átvertek egy szép kerek mesével?A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
bobalazs
nagyúr
4x fury-x xfire http://www.eteknix.com/amd-fury-x-quadfire-results/
-
Jack@l
veterán
válasz bobalazs #16313 üzenetére
Mondom a kulcsszavakat a "cikkhez": 4K, 3DMark Firestrike, Thief(bár itt lehetett volna a sniper 3 is)
De nem kicsi fail a tripla 4k-s monitort 12K-nak hívni, szóval bizonyára ez sem reklámból készült...
Igazán lehetnének kreatívabbak odafent a marketingosztályon, mert ezen egy ovodás is keresztüllát[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
-
mackosajt
addikt
válasz #35434496 #16321 üzenetére
Biztosan tartott vagy 1 másodpercig, amíg a 2011 foglalatba berakta a 2011-be való procit.
Kalapács nélkül.[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
válasz #35434496 #16325 üzenetére
OC? Hallottál már róla, gondolom.
De qrva OFF ez itt.
Amúgy lehet tele van trollokkal az AMD. Annak köszönhető ez a hülye helyzet az újdonságaikkal.
Szerk.: fizikailag bele megy, csak jó pár tüske teljesen máshova esik.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
daveoff
veterán
válasz rocket #16319 üzenetére
Gondoltam, hogy ez van, ezért nem skálázódott az OC-ra abban a tesztben, amit itt linkelt valaki. Ez így elég gáz, a vízhűtéssel nem lehet tuningolni 100mhz-et sem. Mondjuk azt nem tudni milyen limitbe ütközik, lehet hogy nem a thermal limit fogja vissza....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Jack@l
veterán
Ja, csak nem biztos hogy az összes neves oldal futtatott 20 percig egy játékot OC-val. De majd a PH, biztos azért késik a teszt
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
rocket
nagyúr
Nem volt link, csak belinkeltek egy nemet Fury X forumra a tablazatot szoveg nelkul, de kozben megtalaltam es ez nem a Fury X , bocsi
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
törölt tag
válasz Anubris #16336 üzenetére
Az alapórajel 1000 MHz, az alap Boost 1075 Mhz ezeket a ref meg is tartja...
Akkor lenne gond, ha ezek alá menne. Egyébként a Talos Principle nem valami gépigényes játék, érdekes, hogy ott megy a legkevesebbet (bár lehet pont ezért ?) miközben GTA V, FC4-ben 1100+.[ Szerkesztve ]
-
-
MastR
tag
válasz Anubris #16336 üzenetére
Nincs is annál jobb mint egy FC blokk a VGA-n, szerintem én már kihúzom így a 14/16 nm-ig. Mondjuk azokra a kártyákra lehet már nem kell az FC blokk, úgyhogy le kell majd építenem a vízhűtést is a cseréig
(#16338) daveoff
olvasom a topikokat és vártam én is a Fury X-et. A szájkaratéba nem szoktam beszállni, de ez a táblázat nagyon bökte a csőröm, és ezért akartam a végére járni. Amúgy meg az a véleményem, hogy mindenki érdeke hogy az AMD talpon maradjon és versenyképes kártyákat csináljon. Szívesen megnézném egy két megmondóemberke arcát az AMD elbukása és az NV kártyák eszetlen megdrágulása után, ahogyan állnak a boltban és csodálkoznak hogy egy Gamer VGA 200k-tól kezdődik. -
HSM
félisten
Mire nem elég pl. egy 290, amit már 100K-ért megkapsz boltban, újonann?
Nv-t nem tudok írni ennyiért, mert a véleményem szerint a 970 nem egy korrekt termék, Nv-éknél az első épkézláb gamer kártya a 980 150K-ért, ami azért már nem olyan barátságos ár...
AMD-nél még ott van a 380-as is, 4GB rammal, 80-90K-ért, bár akkor már inkább kicsit többért a 290, amíg van, vagy a 380 majd ha kicsit olcsóbb lesz. Ezek alá mondjuk tényleg nem adnám, ha rendes gamer kártya kéne.[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
1440p/1600p-re például egyik sem elég. (igen, a jelenlegi 980-am sem)
Arról pedig akkor nem is beszéltünk, hogy 4k. Sokszor leírtam már, nem is értem miért ezzel reklámozzák a kártyákat manapság.....20-40 fps nekem nem jelenti azt, hogy "elég"....
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
HSM
félisten
A mai játékokat nem is érdemes 4K-n tolni, csak élesebben látod a hibákat. De tényleg így gondolom, egy 4K megjelenítőn remekül mutat a FHD kép is, nem kell interpolálással elrontani. Én biztos úgy használnám.
1440P-re meg minimális kompromisszummal elégnek kéne legyenek a 290/980 szintű kártyák. Ahova meg nem, ott szerintem a játék készítői néztek be valamit. -
ffodi
veterán
Jól mondod, elégnek kellene lennie, de nem az.
Ha ennyiért veszek egy kártyát, elvárnám, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni, hanem mindent felcsavarhatok maxra. (főleg ha monduk UHD gaming-gel demózzák...) Tegyük hozzá, 1600p-n általában mellőzni szoktam a szűrőket, mert a nagyobb felbontás miatt kevésbé érzem szükségét (persze ez játékfüggő), viszont nem csak ebből kell általában visszavenni a min fix 60 fps-ért.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
-Solt-
veterán
Ez a mire nem elég kérdés szerintem totálisan értelmetlen. Ezt mindig az határozza meg, hogy kinek mik az igényei, illetve, hogy mivel játszik. Én például kapásból mondok neked vagy 5 olyan játékot azok közül amivel játszok, ahova 1080p-n kevés... még az X is.
Nálam például a TrackIr miatt cél a fix 60 FPS, mert ez alatt szaggat, és borzalmasan idegesítő. Ezen túl nem automatikusan maxra rakok mindent, hanem csak azokat a szűrőket kapcsolom be, amik látható pluszt adnak... pechemre még a recék is idegesítenek, szóval mondhatom azt, hogy Fix 60 FPS + látvány + szűrők, és máris ott tartunk, hogy egy nyamvadt ETS2 is megfingat egy 290X-t, 780-t.
Nyilván annak aki kompromisszum képesebb, alternatíva lehet olcsóbb VGA-is 1080p-n, de ettől még a mire nem elég kérdés szerintem totálisan egyéni preferencia kérdése, ezért általánosságban nem alkalmazandó.
www.smart-bus.hu
-
HSM
félisten
válasz -Solt- #16345 üzenetére
Azért volt ott a "mire nem elég" mögött a " " jel.
Sajnos ez igaz, előfordulhat könnyen, hogy kompromisszumokat kell kötni, de ez időtlen idők óta így van, és a 200 000+ forintos Fury X és 980 Ti/TitanX kártyákkal is így lenne szvsz. Nem véletlen van, aki még ezeket is párba köti.
De én inkább a kisebb kompromisszumok pártján vagyok, amiket tipikusan még észre se venni, de jóval több FPS marad.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz keIdor #16349 üzenetére
Nézd, az a hatalmas "downclock" kőkemény 47Mhz volt (947MHz helyett 900), a leggyengébb hűtésű nem referencia típussal, egy szuperhalk szellőzésű házban, maxra kitolt power limittel (+50%, tehát betonstabil órajel körülményektől függetlenül).
A megfölésről annyit, hogy 75 fok körül volt a VRM, a GPU meg 80-82 körül a legdurvább terhelés (BF4 Mantle) alatt.
Egy jobban szellőző, nem szuperhalk, hangszigetelőhabos oldalú házban egy normálisabb hűtésű típussal semmi ilyesmire nem lett volna szükség.A 970 memóriagondjain viszont nem tudsz segíteni semmilyen hűtéssel, semmilyen házban, semmilyen típusában.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest