Új hozzászólás Aktív témák

  • bbchris

    senior tag

    válasz total90 #6096 üzenetére

    A fotó kiégés gondolom azért van mert túlságosan elvakította a napfény :(( . Ezt valahogy úgy lehetne korrigálni akkor hogy később csinálni a képet amikor a nap már lemenőben van . A hosszú záridőt úgy lehet akkor csinálni hogy az ISO-t leveszem 100-ra és a rekesznyílást is és hosszabbra állítom a záridőt . Valahogy így tudom elképzelni a dolgot .

    Az a harkály már felbosszantott a madaras képen és csak pont ebben a pillanatban volt látható , a kis piszok állandóan elbújt előlem mint ahogy az összes madár amiket próbáltam fotózni :B .

    Azt hiszem tényleg nagyon bele kell merülnöm a fotós könyvekbe .

    zolka78 #6097 : Szerintem a géppel semmi gond nincs hanem én vagyok tudatlan hozzá . Akié volt a gép az meseszép képeket csinált vele persze mind manuális módban :B . Sosem használt scene-t hozzá hanem mindent kézzel állított be rajta .
    Te milyen beállítást javasolnál amikor ilyen verőfényesen süt a nap a tóparton ? Vagy inkább kicsit később kellene fotózni mikor a nap már nem süt olyan erősen ?
    Állványom az van egy sima Hama 120-PT ez ugyan nem egy menő cucc de a gépet egy helyben tartja , mivel nem egy erős masszív úgy oldom meg az exponálást hogy zárkioldó időzítővel csinálom és akkor már tuti nem remeg be .

    Daniel Alves Ezeket az esti fotókat állványon csináltad ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák