Új hozzászólás Aktív témák
-
Kantorpe
tag
válasz AndrewTdi #14790 üzenetére
Sok problemad van, rogton ketto, a gurami es a rak. Ezek melett felejtsd el a novenyeket. Tobbit mar felsoroltak. Talaj, tap, co2, feny, csiga... Ha gyepet szeretnel, azt egy ures akvaban keszitsd el, de nagyon darga lesz. Mielott belevagnal, olvad el mi kell hozza. Ha ez megvolt, nem fogsz gyepre vagyni
Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
Kantorpe
tag
válasz Motion_Blur #14757 üzenetére
Kulso esten egy tetra 800 vagy egy kozepes eheim. Keretfuggoen.
Sok novenynel jo ha nagyobb a liter teljesitmenye es erdemes tulmeretezni a pitlit, igy akar evente eleg takaritani.Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
Kantorpe
tag
válasz Silentfrog #14616 üzenetére
Teljesen jol csinaltad. Elkulonit, soz es var turelmesen. Folosleges addig barmit, amig rendesen mozgolodnak esznek uszkalnak.
-
Kantorpe
tag
Nekem COB led világításaim nagyon jól szuperálnak. A nano gyepem úgy no mint a gomba. CO2 is van neki de ez mellékes. Tápot ritkán tolok bele.
Van eheim aqua light es kinai led. Mindketto jo eddig eltelt fel evben semmi valtozas. Novenyek, garnik szeretik.
Neon T8 csak a halaknal van.
Akit érdekel garnéla az nyugodtan kereshet. Többféle is elérhető. Postázok is megfelelő feltételek mellett.
-
Kantorpe
tag
Kisebb feszultsegen hajtsd es nem lesz olyan hamar degradacio. En 5 metert tennek.
Meg egy kis keket raadasnak.
Masreszt COB ledet hasznalnek es nem szalagot.Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
Kantorpe
tag
válasz bull84ghia #14305 üzenetére
Szerencsere ez nem hit kerdese, hanem csomagolase.
"Tavolkeletrol" is ideernek es semmi bajuk.
-
Kantorpe
tag
válasz janinitez45 #14275 üzenetére
Ha szurest akarsz rendeset, akkor csak a szuro ami a medencehez megfelelonek mondhato az 100k.
Amint irtam, ha rendesen megakarod csinalni, akkor az 250k korul lesz...Termeszetesen lehet szarozni, meg ujrafeltalalni, de az nem lesz siker...
[ Szerkesztve ]
-
Kantorpe
tag
válasz janinitez45 #14252 üzenetére
Szerintem hozza se kezdj. Egy ekkora akvarium inditasa, belekerul 250k huf koruli osszegbe. Ha ezt nem akarod belerakni, add el a nagy akvat es kerits egy kisebbet. Egyebkent minden forint amit beleteszel siman kidobott penz lesz ha megprobalod kitalalni azt amit nemlehet.
[ Szerkesztve ]
-
Kantorpe
tag
Yellow Fire garnelat keresnek.
Akinek van, az irjon.
-
Kantorpe
tag
-
Kantorpe
tag
Akit erdekel esetleg:
Van felesleges kevert aljzatom, hasznalt es nemhasznalt egyarant.
Fekete bazalt es feher enyhen vasoxiddal szinezett enyhen meszkoves kevermeny, ebbol van tisztan is.
Guppik, harcsak algaevok egyikre sem panaszkodtak.Cserelem is novenyre, halra, garnelara, rakra, csigara, csokira vagy vegesetben penz is szobajohet
Filleres tetelkent adnam, nekem nagyjabol folosleges orulok ha valaki hasznat veszi....Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
Kantorpe
tag
Alant kerdeztem, hogy kinek milyen tapasztalata van LED vilagitassal.
Most szeretnek epiteni egyet, tehat akinek van es netalan maga epitette az ne kimeljen az informaciovalElsosorban valami szallagos megoldast gondoltam.
Koszonom.
-
Kantorpe
tag
Udv,
Kunyeralni szeretnek ha tulnott noveny es vagy moha feleslege volna valakinek az nekem most oromet okozna. Javai gomb mindegy. Kicsi 80l akvariumba szeretnem.
GU10 ledes lampat vagy power ledes lampat hasznal valaki kozuletek ?
Algazos kerdesre olvastam olyan tapasztalatot hogy osszefugg a viz kemiajaval.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest