-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nergalos
aktív tag
válasz Motion_Blur #40889 üzenetére
Az egyik visszaküldött nálam is ilyen volt.. Szerintem sokan észre sem veszik vagy éppen nem törődnek vele. Én is úgy figyeltem fel rá, hogy olvastam a problémáról valahol, szóval másoknál is előfordul. Mondanám, hogy hangyafasznyi hiba de nekem nem az, én visszaküldtem.
-
Htjet
tag
válasz Motion_Blur #40889 üzenetére
Én még csak ilyet láttam, igaz még "csak" három darabhoz volt szerencsém. Nem mindegyik Quest 2 ilyen, gondolom a jóárasított lcd-nek köszönhető ez a random faktor. Amúgy redditen van róla jópár post.
-
Htjet
tag
válasz Motion_Blur #40879 üzenetére
Igen mindegyiken az eredeti fólia volt, lencséken is .Biztosan mind új volt csak én vagyok ilyen szerencsés, hogy pont ezeket a darabokat fogtam ki. Csak azért gondolkodtam el megint ezen, mert ha eztis visszaküldöm akkor alzáék megint elküldik szervízbe, és ott akár egy hónap is eltelhet mire rájönnek hogy tényleg nem javíható hibáról van szó és cserélik. Az enyém is 256GB-os. Végülis nincs vele gond, csak ne legyen szürke és narancssárga képen.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz Motion_Blur #40770 üzenetére
Apropo sport, a mult heten olvastam hogy a Creed-bol kszedtek a szerencsetlen "fatigue" dolgot igy lehet vele nyomulni rendesen. Majd ha akcios lesz akkor ranezek, full aron azert meg mindig nem veszem meg mert a story modban meg ott van.
Gondolom meguntak hogy mindenki a Throll of the Fight-ot ajanlotta es probaltak csiszolni a jatekmeneten
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
válasz Motion_Blur #40756 üzenetére
Mert talan egy hete van meg. Ott a 12GB TWD aminek 24GB egy sikeres update-hez, a SW jatekok is 3-4-5-6GB, a Resident Evil se lesz 5GB-nal kevesebb stb.
-
abydos
aktív tag
válasz Motion_Blur #40713 üzenetére
Ne használj alkoholos kendőt, ez fontos, mert a legtöbb lencsén van egy olyan műanyag réteg, ami nagyon nem szereti ezt és egy idő után csak nagyobb lesz a godray meg ilyenek. Csak szárazzal töröld.
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
Dyingsoul
Topikgazda
A régi Rift CV1-hez adtak egy nagyon jó minőségű törlőkendőt, kb olyan, mint amit a drágább szemüvegekhez adnak.
VR Cover-től is jött nekem régebben egy törlőkendő én ezt a kettőt használom felváltva.
A Rift CV1 esetén az volt a mondás, hogy nem szabad semmilyen vegyszerrel tisztítani, csak száraz kendővel. Én sosem tettem rá semmit pedig mindig összemaszatolom a szempilláimmal (thank you beat saber). Nem éreztem szükségét a vegyszer használatának eddig sosem, viszont a kendőket már többször ki kellett mosnom.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
barcalaci84
őstag
microfiber törlőkendő amit szemüveghez szoktak adni...szépen körkörösen megtörölgetem használat előtt... illetve a 4 kamerát is időnként megtörlöm vele
-
én sima nem nedves szemüveg tisztító kendővel szoktam törölni
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Motion_Blur #40680 üzenetére
noob kérdés: a tárhely mennyire számít? ha elvégre a pc-vel van összekötve...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
barcalaci84
őstag
válasz Motion_Blur #40677 üzenetére
nem kell hozza developer mod
siman a pc -s oculus software -ben:
devices fulon katt a szemuvegre es ott graphic preferences -
barcalaci84
őstag
válasz Motion_Blur #40659 üzenetére
Ja, mert kB 30 mp :)
Oculus softwareben a settings béta fülön bekapcsolod az airlink et.
Quest 2-n seetings /experimentális - ban bekapcsolod az airlinket
Settings Quick actionben csatlakozol...5ghz - es wifit használj a q2 - vel és más eszköz ne használja az 5ghz-es sávot...PC és router közt ethernet kábel különösen ajánlott :)
Ennyi az első beuzemeles.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
-
a2d2
addikt
válasz Motion_Blur #40659 üzenetére
Sőt! Csak úgy érdemes. Plusz nézd meg milyen a kábel, legalább CAT5E legyen de én inkább CAT6-ost vettem már.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz Motion_Blur #40609 üzenetére
Még annyi hogy Eleven TT kizárólag multiban élvezhető. Ezen a csatornán szoktunk gyülekezni: [link]
Ajánlom még a Synth Riders-t edzésre. Eleven-nél kicsit erősebb kategória - több benne a guggolás meg ugye mindkét kéz mozog folyamatosan illetve fej fölé kell sokat emelni a kezeket.
Illetve natívban még ezeket:
Moss, Vader Immortal trilógia, Red Matter
PC-ről ezekbe érdemes esetleg még belenézni:
Form: pár eurós kis logikai játék, kb 1,5 órás de hangulatos kivitelezés egy mozijegy áráért.
Squadrons: SW űrhajós ha bejön a műfaj, ülős joystickos pihenésképp
Asgard's Wrath: 60 órányi fantasztikus látványvilág, ...
Half Life Alyx: tökéletes VR megvalósítás, szép látvány gyengébb gépeken is
Lone Echo: szuper hangulatos, kb 10 óra játék
Subnautica: víz alatti de nem 6DOF hanem gamepados - pihenéskép, de 100+ órás tartalom
Elite Dangerous: nagyon összetett, fantasztikus látvány és hangulat, akár 1000 óra, joystickos, pihenésképp
No Man's Sky: ezt nem próbáltam de látványos szintén rengeteg tartalommal.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Raymond
félisten
A tuningolas helyett szerintem vedd meg a Quest Store-ban az Eleven Table Tennis es a Thrill of the Fight jatekokat aztan (foleg a a masodik utan) holnap a karjaid/vallaid is esni fognak lefele nemcsak az allad
-
gulasoft
őstag
5-6 órán keresztül esett le az állad, de még akarsz tuningolni a gafikán? 120Hz-et lehet állítani, illteve pc vr-nál a natívnál nagyobb felbontást. Soha nem értettem ezt, 90Hz felett már nem látok különbséget, de aki fiatal, azt még röptében is a legyet, ahhoz meg lehet kell a 120Hz.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
bali777
aktív tag
Én a dronozok.hu-ról vettem az eszközt és vettem még 5m-es utángyártott minőségi kábelt. Nálam kifogástalanul működik.
A másik kérdésedre engem is érdekel a válasz, mostanra kezd alábbhagyni az alap VR élmény, megyek rá az optimalizálásra[ Szerkesztve ]
Meta Quest 3
-
Raymond
félisten
Ha nincs problemad az Air Link-el akkor a kabelt hanyagold szerintem.
-
nyaflaty
tag
válasz Motion_Blur #40585 üzenetére
Na akkor most kinyílik a világ
Sötétben minden tehén fekete kivéve a kéket mert az zöld
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #40549 üzenetére
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
a2d2
addikt
válasz Motion_Blur #40549 üzenetére
Az nagyon jó!
Amikor én rendeltem elő a francia amazonon akkor az áfakülönbözetek meg euro árfolyam miatt közel 40e lett volna a difi. Erre azt mondtam hogy az már majdnem egy harmad fejszett ára. 26e-nél egyértelműen a 256-ost kell választani!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Raymond
félisten
válasz Motion_Blur #40542 üzenetére
Szerintem 256GB, az okokat itt irtam le [link] Soknak tunik az 50GB ures hely de nagyon hamar el tud fogyni. A The Walking Dead Saints&Sinners peldaul 9-12GB mar es hova tovabb annal tobb sok helyet foglalo jatek lesz. Hacsak nem akarod ugy hasznalni hogy max 3-4 high profile jatek van a HMD-n es allandoan a helyet figyelni meg takaritani akkor a 256GB-nak van tobb ertelme.
Egyebkent van errol tobb eves tapasztalat. A Go-bol a 32GB-os van nekem es ott a jatekok meg tenyleg keves helyet foglaltak, ennek ellenere elfogyott az a 23GB hasznalhato terulet es allandoan nezni kellett hogy legyen legalabb 2GB ures a normalis mukodeshez. A Quest 1-bol a 64GB van es ott szinten ugyanaz volt, ezert is keletkezett az a linkelt hozzaszolas.A Quest 2-bol a kenyelem szempontjabol a 256GB jobb, de azert ha fegyelmezett vagy akkor a 64GB-al is elleszel.
-
nyaflaty
tag
Nekem 256-os van, de messze nincs kihasználva a tárhely. Talán ha a 10 gigát eléri jelenleg.
Sötétben minden tehén fekete kivéve a kéket mert az zöld
-
a2d2
addikt
Részemről 64GB és a játékidő kb 70%-a natív játék, 30% PC.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
barcalaci84
őstag
válasz Motion_Blur #40539 üzenetére
akkor öröm boldogság...
-
barcalaci84
őstag
válasz Motion_Blur #40537 üzenetére
az alza egyébként ha minden igaz , akkor angolt árul UK töltővel...
szóval szükséged lesz vagy adapterre vagy másik töltőre... -
barcalaci84
őstag
válasz Motion_Blur #40473 üzenetére
140 ezer Huf körülre jön ki ...francia , spanyol , olasz amazonról szoktuk rendelgetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest