Új hozzászólás Aktív témák

  • Peti78

    őstag

    válasz somasz #7494 üzenetére

    Nyilván nem 50 ezer forintot kell rákölteni. Az is egyértelmű, hogy nem jó jel a kopogó motor, arra gondoltam, talán valaki tudja mennyibe fáj egy teljes motorfelújítás szervizköltséggel együtt.
    Azt még mindig nem értem, hogy van ez az 1 millás határ belőve. Van valami statisztika, hogy a használt volvo s60 asok az állapotfelméréseken hogy szerepeltek? 1 milla alatt és felett. Egyébként nyilván nem foglalkoznék ezzel a példánnyal, csak kíváncsi voltam mi a meglátásotok. Ennek tudatában viszont a kérdés teljesen komolyan vehető.
    Csendben hozzáteszem, ha egy komplett motorcsere/felújítás belekerül 500 ezerbe, és más baja nincs az autónak, akkor a 350 átírással 500+ 500 szerviz, akkor ez egy misi. Persze lehet, hogy bent van a szervizben pár napig, de nagy valószínűséggel a motorhoz jó darabig nem kell nyúlni. Innen is érdemes megközelíteni a kérdést. :)

    (#7493) FeRRaR1 A motorháztető is furcsán áll, és az ülés is ki van szakadva, szóba sem jöhet. :) + Aki a cukorkás papírt a padlóra dobja, attól biztos nem veszek kocsit :)

    [ Szerkesztve ]

    Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

Új hozzászólás Aktív témák