Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Köszi,
A radaros tempomat extra, külön kell kérni, vagy magas felszereltségi szinttel rendelni az autót, még itt is alig találni ilyen S80-at, pedig itt nagyon szeretik fel extrázni a legalapabb autókat is.
2007 5. havi, és nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mivel a fószer havi 2-3x járta meg az Anglia Hollandia utat, így elég jól a zsebébe nyúlt ikszelgetéskor, full bőr memóriás fütött ülések, hátsó multimédia, prémium hangcucc, radar, elöl is parkradar, fényszórómosó, pedig nem is xenon. Esőszenzor, hihetetlen plusz biztonságot ad a ráfutásgátló is, magától lefékezi az autót, akár a német pályán állóra. Tartottam a lábamat a pedálon, de nem fékeztem, mikor előttem dugó miatt majdnem állóra fékezett egy panamera, benyomta a pedált, eltűnt a lábam alól, jelezte a ledekkel pirosan, hogy ütközésveszély, bimmbammolt, majd állóra fékezett, mert állt a sor is addigra. Asszony nem volt túl boldog, hogy így próbáltam ki
Nagyon jó utazó autó, helyetted is figyel, ami nem baj egy 2000+ kilóméteres úton.
Nagyon tetszik egyébként nekem is, tisztelem és szeretem is, mindent meg kap időben vagy előbb.
Két extra kép :[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Lexus, Toyota topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest