Új hozzászólás Aktív témák

  • tkazmer

    addikt

    válasz CYBERIA #1555 üzenetére

    de miért lenne kevésbé volvo? az új s60-hoz semmi köze a geelynek, ahhoz, hogy nincs 5hengeres benzines szintén, ezek mind a ford alatt megkezdett és véghezvitt módosítások.
    a komolyság egy dolog, erre megvannak az ezt képviselő modellek, nehogy már az gond legyen, hogy van 3 (c30, c70, s60) fiatalosabb modell. vagy akkor a mercedes S osztály is komolytalan hulladék, mert az A osztály az?
    igen, valóban szélesebb rétegnek szólnak az autói. lehet, hogy azért van így, mert van egy kapitalista piaci versenynek nevezett valami, és ha nem tudnak egyre többet értékesíteni, akkor lemaradnak, és nem lesz pénzük a "klasszikus" volvo modellek fejlesztésére, gyártására sem. én nem hiszem, hogy bármi gond lenne azzal, ha több autót adnának el.
    konzervativizmusban, ami szintén egy "volvos" érték, szerintem bőven veri nagyjából az összes prémiumgyártót, az, hogy a legtöbb modellben nincs egy baromi nagy (érintő)képernyő a középkonzolon, engem máris a potenciális vevők közé sorol.

    Azt már csak mellékesen jegyezném meg, hogy egy Volvo legyen svéd.
    ejj, gondolom akkor is ágáltál, amikor az első S40/V40 sorozatot nekiálltak hollandiában gyártani...

    úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

Új hozzászólás Aktív témák