Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
Helló!
Fél év után vettem elő a PS3-at. Magát frissítette gond nélkül de a GT6-ot nem hajlandó. 1.09-es utolsó verziót akar de pár másodperc "please wait" után újraindul a gép. Majd jön, hogy nem sikerült frissíteni, hibajelentés, ellenőrzi a fájlokat stb. 5x egymás után. Valami ötlet azon kívül, hogy töröljem a játékot és rakjam fel újra???
Ja lemezes verzió. -
Tegla80
addikt
Ha van online list akkor lathatod,ki igen es ki nem.
En spec mostanaban xarom le az egeszet.
Haragszom rajuk,mert fos a multy server oldalrol.(mmint nem stabil)
Bekapcsolni sincs kedvem nagyon mostanaban azert ,h ledobjon a futamrol es csak feltosszam magam.Sony® & PlayStation®
-
Tomi13
senior tag
sziasztok
Van arra valami lehetőség GT5-ben, hogy a hasznàltpiac kínàlatàt lecseréljem vagy frissítsem? Kène egy 69 előtti japàn autó vagy egy mazda mx-5 hogy tovàbb tudjak haladni a versenyekben, de nem tudok vàsàrolni.
-
Elims
veterán
Szerezd be nyugodtan.Sokan játszanak vele csak nem irkálnak róla.
Hvégén kicsit átalakítottam a kormányt.. Ill. a pedált,mert már nagyon bosszantott,hogy elég sokszor beleakadok a kuplungba,így leszereltem.Először kivettem cakk-pakk,egyszerűbbnek láttam,miután szembesültem azzal,hogy teljesen szét kell szednem az eredményért. :-/
Kiszereltem,majd összeraktam,nyomtam a Senna utolsó brands hatch-et vagyis nyomtam volna,mert csak üresben pörgött.Váltáskor picit megindult a kocsi,de aztán üresben járt,mintha benyomtam volna a kuplungot.(pedig játék közben nem érzékelte a működő kuplungot)
Így megint szét kellett szednem és vissza kellett raknom az alsó,benti potmeter-es részt.Így maga a pedál nincs rajta,kényelmes. Ami a lényeg,nagyon igényesen össze van rakva ez a kis játékszer.Kb.1 1/2 órát szereltem.. :-/Sikerült már vkinek a Senna teli aranyra?Sajnos nem látom az eredményeiteket.
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
A kocsi végsebességét hogyan lehet növelni? Próbàltam vàltót cserèlni, de nem hogy nőtt, hanem csökkent.
Köszi -
Tutu7030
veterán
1. Súlyt csökkentesz
2. Teljesítményt növelsz
3. Váltó áttételt módosítasz
Közben futóművet is bütykölhetsz, és jobb gumikat is feldobhatsz.
Jah, és a nagyobb sebességhez jobb fékek is kellenek.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
ddt500hu
veterán
A legdrágább állítható váltót vedd meg, majd a Teljesítmény (Meghajtás) részen állíthatod a végsebességet egy csuszkával. Nem lehet eltéveszteni mert km/h írja, hogy mennyit fog menni az autó. Sport váltóval csak rövidebbek lesznek a fokozatok ezért csökken a végsebesség.
-
ddt500hu
veterán
Bocsánat: Meghajtás (Sebességváltó).
-
Tomi13
senior tag
Köszönöm, a súlycsökkentés illetve teljesítménynövelés sajnos nem segített, kipróbálom a váltó átállítást.
-
Tomi13
senior tag
Ez a vàltó dolog bejött, sikerült +30km/h-t kicsikarni az autóból, viszont fékeket nem talàltam, lehet ez az 5. részben mèg nem volt benne.
-
Elims
veterán
Nincs Mit.
Én vmire kissé rosszul emlékszem..Pedig nagyon előttem volt.
Na mindegy.
Rámész a kocsidra a garázsban és ott nyomsz egy settings-et.Abban lesz a brakes majd brake balance controller.Húzd fel mindkettőt 10-re.Így hamarabb megáll a kocsi fékezéskor.
Utána a suspension beállításnál (ha megvetted a legjobb eszközt) keresd meg a toe angle-t.Azon is állíts,de csak akkor ha nem összkerekes a kocsid.A legjobbat a hátsókerék-meghajtású kocsikból lehet kihozni.Szóval a toe angle-ben a front oldalit húzd le -30-40köré.Ha picit lejjebb rakod az sem baj,csak jobban kell figyelned picit...
A hátsót/rear-t hagyd úgy.
Ugyanitt a baloldalon,a suspension részben is jól be lehet lőni a kocsit,de függ a meghajtástól,minden esetre legalul az anti roll bars csúszkát is alacsonyabbra húzhatod 2-3mal.
A végsebességre meg csak annyit,hogy nem +30-at lehet rátenni egy kocsira,hanem akár 140-150-et is persze csak akkor ha nincs le/pp limit.
A transmission-ben ha ott is megvetted a legkomolyabb váltót,állíthatsz a max.speed-en legalul.Ott érdemes előtte letesztelned,hogy hány le-s a kocsi és hány km/h-nál tud kimax-olni a végsebesség.
Csak nagyjából: kb.egy 600-650pp-s kocsinak a max.speed-jét 330-360-ra húzd.
Egy 400-450pp kb.250-280km/h.Remélem tudtam segíteni. :-)
A féknél nem tudom miért,de rosszul emlékeztem,bocs.
-
Elims
veterán
Ma megcsinálom Dilipok megoldását.A múltkor a gt6-nál bejött,remélem ma este is.
Letörlöm a gt5 game data utility-t és felrakom újra az egész-patch-et+a car pack-okat!,mert ugye az a lényeg.. Estére bekapcsolva hagyom a gépet,mert biztos nem 2perc lesz a procedúra.
Holnapra kiderül,hogy megvannak-e az ae plusszok vagy egy sima verzió maradt belőle. :-/ -
Tomi13
senior tag
El se hiszem,sikerült megnyernem a profi kupát is, sokat számított a max sebesség a váltónál.
Most már csak az a gondom, hogy az expert-be olyan autók kellenek amilyenek nekem nincsenek még ha teljesen feltuningolom is őket. Átlag 610pp-s ellenfelek vannak, az egyenesbe úgy mennek el mellettem,mintha én tolatnék. Megpróbálok pénzt farmolni, aztán venni valami erős használt autót. Amit eddig találtam az a scwarzland league A, ahol kb. 7:30 perc alatt szerzek 25800 kreditet, van ennél jobb? -
Elims
veterán
Hál'istennek. :-)
Igen,volt annál jobb. 6:10 alatt 1.8m. Igen,millió.De annak már vége. :-/ Én ott sokat arattam,igaz,ott nyomni is kellett.Ha biztosra akartam menni akkor "csak" 1.4millió jött 6:17 alatt.
Holnap megnézem neked,hogy melyik jobb,rémlik vmi...Szerk.: Sajnálom,hogy nem lehet már kocsit küldeni. :-/ Megszórnálak.Minden nap egyet,annyi volt a max.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Inkább az 5-öt erőltesd.Jobb a 6-tól.Én a tavasszal csak az 5 miatt kapcsoltam be a gépet.Már akkor is megvolt 6.. Az 5-tel játszottam kb.4hónapot tisztán.Most ez 6 egy kicsit sem hoz lázba,az 5-öt ebből a szempontból (sem) meg sem közelíti pedig még kormányt is vettem. Ebben vagy sétagalopp van vagy kemény szipka.Nem,nem kihívás hanem szipka. Vmit elmértek a "mérnökök"....
Én azt mondom,játsz annyit az 5-tel amennyit csak tudsz.Vidd végig az a- b-spec-et/special event-et és utána térj át talán.Addigra kb.3e Ft. lesz az 6,annyit meg megér. -
ddt500hu
veterán
A 6-al az a baj, hogy belerakták ezt a régi fajta játéktermi csalást.
Pl. 4 körös futam. 3 körön keresztül 15mp a hátrányom majd a 4-ben utolérem és megelőzöm az elsőt aki aztán végig tol a célig.
Nem a köridő alapján nyersz hanem szépen bevár majd rákapcsol. Ezért van az, hogy hiába pördülsz meg 5X egymás után, 1 jó kör elég arra hogy beérd az elejét. És persze az ellenfelek szinte megállnak a kanyarban.
Jó persze ha 20mp-el gyorsabb vagy körönként akkor persze ez nem jelentkezik.
Át kell állni online versenyekre. -
Elims
veterán
válasz ddt500hu #5990 üzenetére
Igen,többek között ez a baj.
Na lepróbáltam a gt5 ae-s dolgokat.
Újra raktam mindent,de nincs változás. :-( Semmi.Ugyanaz a piros felirat a kódos kocsiknál,"nincs telepítve,telepítsd újra".
Jól megcsinálták..fasza lett tényleg.. Így most mit ér az academy edition? Semmit.
Akkor lennék igazán pipa,ha megvettem volna egy komolyabb collector's edition vagy press kit-et és az ahhoz tartozó kódok haltak volna be. Az lenne az igazi szippancs.
Nem egy korrekt brigád az biztos! -
Elims
veterán
válasz dilipok #5992 üzenetére
Nem,annyira még nem mentem bele,hogy írjak nekik pedig jó lenne megtudni fixre.Tudsz esetleg email címet vagy keressek rá és amit kiad arra küldhetem szerinted?
Hol van az a services list? Amikor elindítom a gt5-öt,akkor a kinti menüjénél jobb oldalon van egy olyan,hogy "Downloadable content".Abban benne vannak a 4 pakkok és annyi.Azt írja,hogy telepítve van. :-/
Még el sem küldtem,de már szerkesztem.. :-)
Írtam egy ilyet.
Kíváncsi leszek,hogy írnak-e vmit. -
SylarHUN
senior tag
Asszem, egy picit félre értették a kérdésed.
Re: Gt5 Academy Edition - Where is dlc?
Options
Sunday @ 15:21 PM
All DLC for GT5 has been removed from the playstation store as support for it has ended (there is a thread in this section about it).Bele kellene írni, hogy a GT Academy-vel megvásárolt DLC-et miért nem tudod használni? Hiszen azért fizettél.
Amúgy én tudom mi volt a megoldás, mert kaptam róla egy emailt a leállás előtt. Töltsem le a family csomagot és azzal tovább fognak élni az Academy autói offline módban. Sajnos nem tettem.
[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
Új hozzászólás Aktív témák
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest