Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
-
GAMEPOD
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GergoHD
tag
válasz
faranus #6400 üzenetére
Ne várj
Ma jött meg a CA Vengeance 1500-asom és nagyon jóa virtuális 7.1 egész jó nem gondoltam volna! Kicsit játszva az equalizerrel ki lehet belőle facsarni a mélyet. Zenére nagyon jó rendes játékkal még nem próbáltam ki. Nagyon bejön a füles
. Bár egy kicsit furcsa hogy egy ilyen szerkezetet kell viselnem a fejemen mert eddig mindig csak hangszórókról gépeztem és mostanra már egy kicsit "el is fáradtam" ha ezt mondhatjuk így.
Ami egy kicsit negatív számomra hogy egyenlőre még eléggé szorítanak a fejpárnák bár nincs valami nagy fejem.
De gondolom majd ez idővel változik vagy majd éjszakára rárakom valami a fejemnél kicsit nagyobb tárgyra. A hangszabályzó nagyon király a vezetéken ha nincs lemútolva a mikrofon akkor tengerkéken világít ha pedig le van mutolva akkor pedig pirosan ez egy +pont.
A csomagolás eléggé minimalista bár egy fülesnél mit is kéne elvárni sata kábelt ?
A kábele kábelharisnyás.
Azok a fémbetétek először műanyagnak tűntek mikor megnéztem közelről mintha fröccsentés nyomok lettek volna rajta, de ez első tapintásra meg is lett cáfolva természetesen fém de mit is várnánk egy ilyen gyártótól.
A füles rendkívül masszív rengeteg csavar látható a belső oldalán.
Nagyon bejöttek még ezek a fordítható hangszórók is mert fül pihentetésre nagyon jó ha lerakom a nyakamba felfordítom a hangszórókat és akkor is lehet hallani.
Köszönöm a segítséget mikor megmondtátok hogy mit vegyek. Mondjuk konkrét tervekkel jöttem úgyhogy nem volt nehéz a döntés.
A külvilágtól való elzárást én annyira nem tudom elmondani mert nekem még nem volt ilyen fülesem ami körbefogta a fülemet (bocs hogy nem a szakszót használom de nem jut eszembe). Annyi biztos hogy zene közbe nemhallok semmit a külvilágból még a gépelést sem bár ez szubjektív hogy ki milyen hangerőn hallgat zenét. Csendben azért átszűrődnek a hangok.
Ui.: Enni nem jó benneRemélem valamennyire azért érthető volt amit leírtam aláírom most ez eléggé szétszórt voltam mert hosszú volt a nap.
Sok sikert a választáshoz és mégegyszer köszönöm a fórumtársak segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest