Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarjo
csendes tag
Left 4 Dead 1-2 négyszemélyes osztott képernyős .
Gears Of War 1-2-3 kétszemélyes osztott képernyős .
F.E.A.R 3 kétszemélyes osztott képernyős .
Lost Planet 2 kétszemélyes osztott képernyős .
Resident Evil 5-6 kétszemélyes osztott képernyős .
Remélem valakit még érdekel helló .... -
Sziasztok!
Mióta kb. 2 éve megvettem az XBox360-am 4db kontrollerrel, legjobban mindig az olyan játékoknak örülök, amiket 4-en játszhatunk egyszerre offline együtt / egymás ellen.
Úgy vettem észre, hogy 2 személyes játék még egész sok van, de 4-es már kevésbé.
Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen rajongója az ilyen játékoknak, így arra gondoltam, hogy elkezdhetnénk itt szépen gyűjteni őket egymás és mások segítésére!
Meg is kezdem a sort azokkal, amiket mi szoktunk nagy örömmel játszani. A vastaggal szedettek a legnagyobb kedvencek.Teljes
- F1 Race Stars (434D0849): remek kis gokart jellegű verseny osztott képernyővel
IGN cikk, YouTube
- Grand Slam Tennis 2 (45410891): tenisz, egy pályán 4 játékos, közös képernyő
IGN cikk, YouTube
- Mortal Kombat Komplete Edition (575207FD): híres sorozat, viszont egyszerre csak 2 karakter lehet a pályán
IGN cikk, YouTube
- Sonic & All-Stars Racing Transformed (5345085D): versenyzős játék, osztott képernyővel
IGN cikk, YouTube
- Rayman Origins (55530884): mászkálós, közös képernyős játék
IGN cikk, YouTubeXBLA
- Bomberman Live (5841083F): A régi DOS-os Dyna Blaster kedvelői imádják, köztük én is. Sokféle játékmód, élvezetes játékmenetek. Akár még 4 gépi ellenfél is beállítható, így akár 4-en lehet egy csapatban lenni, de természetesen akár egymás ellen is.
IGN cikk, YouTube
- Bomberman Battlefest (584109B2): Egy újabb verziója a Bomberman Live-nak. Mostanában már ezt szoktuk.
IGN cikk, YouTube
- Joy Ride Turbo (5841125E)
IGN cikk, YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Gran Turismo 7 - PS4
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset ( 22 hó garancia )
- JSAUX 6-in-1 Docking Station (Steam Deck, ASUS ROG)
- Asus Rog Ally X !!!Megapack!!! Újszerű, Összes tartozékkal, 28 hónap Garancia + rengeteg extra!!!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest