Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
#94529552 #9533 üzenetére
Semmilyen humorizálás nem volt a hozzászólásomban. Ez nem kinek mi kérdése, ez egyszerűen fizikai tény, 3D-hez közel kell ülni, és pont, a többi csak a kevésbé jó cucc mentegetése, hogy majd messzebbről jó lesz az. És én le is teszteltem nálunk, akit érdekelt a 3D beültettem ide is oda is, nem volt kérdés melyik tetszett 100%-ban mindenkinek sokkal jobban, ott nyílik meg a tér amit legtöbben hiányolnak (mert messziről nézik. Tegnap egy 12 soros moziban ültünk, az 5. sor azt hittem jó lesz, tévedtem még két sor mehettem volna előre, Aréna 11-es terem. Egyszerűen képátlón belüli távolságra kell ülni.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest