- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
hjanos1
senior tag
válasz
Croraykin #16246 üzenetére
Eredeti rom lementése recovery nélkül - angol
Ha nem menne, akkor kell neki egy ideiglenes root, pl z4root-tal -
válasz
Croraykin #15449 üzenetére
Hasonló volt nekemis, milyen oprendszer van a gépeden? mert xp alatt nekem felrakta a zte drivereket, és mégsem ment. aztán win7 alatt meg ugyan úgy minden és felismerte a telót. Szerintem megéri próbálkozni, mert ha a zöld droid bejön akkor csak nincs nagy baja
Amúgy az új cm valami ritkasz@r... proxi nekem megint beszámíthatatlan(és igen bevan kapcsolva) és a giroszkóp sem működik:S
-
kelzsoca
félisten
válasz
Croraykin #15417 üzenetére
Tehát éjjel fogta magát és elszállt az egész??
Én még ilyet nem hallottam
(#15420) api29
a köcsögök nézik ezt a fórumot is meg a modaco-t is
Csak tudnám amikor én mondom, miért nem hiszi el senki
Egyébként valószínűleg már nem kell sok, és megszűnik ez a beviszem-cserélik történet.
(#15419) vzaza
Jó lenne ha NEM használnátok azt a régi kalibrációs fájlt, nem igaz hogy dragon-nak se esik le hogy azt törölni kellene onnan.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Croraykin #6769 üzenetére
Nem, nincs fantom ébresztés, a témákban van egy kép, ami szerintem ezzel kapcsolatos, tehát egy sablon ami ilyen zárt képernyőt mutat (ébresztéssel) ez engem is érdekel majd ránézek komolyabban.
(#6770) Sir Riccio
Éppen ezen dolgozom most....
Nem jöhet be mindenkinek, nincs ezzel gond
(#6768) ticzi01
Ha már fent van a rom, nézz rá a feladatkezelőben az összes elérhető memória most mennyi?
Ha ~414mb akkor rendben van, ha ennél kevesebb akkor gond van.
-
Tonchi
aktív tag
válasz
Croraykin #6762 üzenetére
És maradjunk az 5 percen belül hozzászólások elhagyásával, használjuk a szerkesztés gombot!
(#6763) kelzsoca
Megnézted amit küldtem??
Elég dizájnos lett, most kezdem a CMre húzást ugyanis R2-D2 barátunk nem kedvel(#6762) Croraykin
Mi ebben a hiba? Sztem ütősen néz ki
-----
Fantom ébresztés, zsíííír, valaki szivat téged -
Reverting
őstag
válasz
Croraykin #4194 üzenetére
Akkor teljesen tanacstalan vagyok.... egyszeruen nem ertem h nalam mert nem megy sleep-be a telo....
Nalam ez veletlenszeru... hol alszok hol meg egyaltalan nem(#4185) ux1
Pedig minden rom cserekor megcsinalom... meg nem kerult fel rom ugy h kihagytam volna...erre valaki?
de most lesz megegy... visszarakom a gyari 2.1-et... sajnos nagyon merul a sved kicsi nalam...
szoval a kerdesem az lenne ha az eredeti csidazipel most vissza allok, es T oldalan a frissitest felrakom.... ami elvileg ujabb, az en telom is megkapja azt az aldast h a kijelzo behalhat a costum romoktol? -
-
Reverting
őstag
válasz
Croraykin #2774 üzenetére
En is ugyanazokat hasznalom mint r10-en es azzal napokig elvoltam.... a sved picinel a merules fo oka az h nagyon nehezen vagy egyaltalan nem megy aludni a telo... szoval van h egy hivas utan meg 40-50min utan is siman ebred a telo a menu gombra... azaz nem alszik... mar probaltam a progikat egyesevel oda vissza helyezni az sd-re majd a telora... de nincs osszefugges... egyszeruen nem alszik... ezen az alvas dolgon kene javitani a hozzaertoknek... es egesz jo lenne
))
Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest