-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
davidkiss90 #55116 üzenetére
Ettem már dragon fruit-ot nem annyira hagyott mély nyomott bennem.konkrétan se íze se bűze
-
ToBeY
nagyúr
Mekkora átb@szás amit a Hell csinál.
Kaptam egy classic Hell-t amin rajta van nagyban hogy +500mg C vitamin, de ha jobban megnézi az ember az összetevők listáját, akkor ott a listában már csak 200mg C vitamin szerepel.Engem pont nem érdekel mert szedem a mega daily one-t, de valakinek ez biztos fontos szempont lehet...
-
ToBeY
nagyúr
Nem dobtam hátast ettől a "gógyi bogyós" hell-től savanyú cukorka+tutti frutti és ennyi
-
ToBeY
nagyúr
Egész jó ez a banános hell.Érezni a banánt utóízben a vanilliát,de sajnos a tuttit is...Igaz nem annyira vágták haza vele ahogy szokták,szal ez már siker.
-
ToBeY
nagyúr
Sikerült nekem is beszerezni az új Hell-ket,melyiket igyam meg először hogy kisebb legyen a csalódás?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
davidkiss90 #55054 üzenetére
És ezt tud valami extrát is? Vagy a nem túl jól fogyó orig hell-nek egy újabb lökett, hogy picit jobban fogyjon?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
davidkiss90 #55039 üzenetére
Jah látom magyar a felírat,akkor szuper
-
ToBeY
nagyúr
válasz
davidkiss90 #55036 üzenetére
Reméljük hogy jön hozzánk is, mivel a barackos zéró is finom
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap vettem a tescoban trópusi energiást,majd kíváncsi leszek hogy milyen.
-
ToBeY
nagyúr
Valaki ivott már ilyen energy drink-et?Ma kaptam egy barckosat belőle.
-
ToBeY
nagyúr
Most kóstolom ezt az új burn zero-t nem rossz,de az én ízlésemnek elég édes.
Ha nem 200ft lenne,talán még sűrűbben venném mert tényleg nem rossz (nekem) -
ToBeY
nagyúr
válasz
davidkiss90 #54938 üzenetére
És idén maradt el a török nyaralásom....
-
ToBeY
nagyúr
válasz
davidkiss90 #54928 üzenetére
Uhh pedig az Ultra Blue-t mennyire szeretném!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
davidkiss90 #54918 üzenetére
Aga tényleg más a kettő
-
ToBeY
nagyúr
válasz
davidkiss90 #54916 üzenetére
Ugyanilyen a magyar is,mivel egy magyar csaj instastory-ban láttam,csak onnan nem tudtam rendesen ki screenshot ni.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
nagysandor79 #54907 üzenetére
Szerintem ez csak egy darab szövet,ami éppen jobb a semminél,
Ez már elég komoly,és brutálul néz ki[link]
-
ToBeY
nagyúr
válasz
nagysandor79 #54905 üzenetére
Lehet venni enenrgiás maszkot pl monstert találtam és még nem is drága.[link]
De alin,ebayn tuti van ilyesmi... -
ToBeY
nagyúr
A kisboltba 249huf az orig monster és nem szavidős (2022) - kár hogy a simát annyira nem csipázom,azért vettem kettőt.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #54898 üzenetére
Ez nem energiaital,hanem funkcionális ital főleg edzéshez ezért is lehet más az adagolás.
Ha megnéztem hot / black blood és más edzés előtti formulákat,azokban valami 300-400mg koffein van/adag. Nah,az brutál tényleg! -
ToBeY
nagyúr
Nah, megjelent a piacon és a kínaiban is a kávés monster a piacon 499ft a kínaiban 599ft (itt amúgy a monsta' is 350huf piacon csak 300ft)
Nem baj,majd szavidősen megkóstoljuk -
ToBeY
nagyúr
Érdekes ez az új lidl energiás,egyáltalán nem rossz, picit savanykás nekem a Hell focus és multis hell olcsó keresztezésére hasonlít.Egy próbát mindenképpen megér.
110ft talán nem ér,de akcióba jó lehet. -
ToBeY
nagyúr
Végre sikerült beszereznem a lidl új trópusi energiását.Majd megkóstoltam megirom hogy ízlett
-
ToBeY
nagyúr
válasz
davidkiss90 #54813 üzenetére
Ha ennyi lessz valóban az ára, akkor nem sokat fognak belőle eladni!
Aztán majd jönnek azzal a szöveggel,hogy itthon nem kell senkinek az "energy coffe" - de bakker, de nem ennyiért -
ToBeY
nagyúr
Németeknél van olyan energiás ami nálunk nincs és érdemes rápróbálni?(főleg Rockstar),de monsta' is érdekel.
-
ToBeY
nagyúr
Sparban 3db hell vásárlása esetén 139/db - annak aki amúgy is sokat szokott venni nem rossz deal szerintem.
-
ToBeY
nagyúr
Jó lenne ha lenne valani alternatívája az assaultnak
-
ToBeY
nagyúr
válasz
davidkiss90 #54648 üzenetére
Görögdinnye van ráírva és olyan az ízü is!
Szerintem picit jobb mint a tavalyi, mivel érezni rajta a fekete tea ízt is /de hát ízlések és pofonok ugyebár... /
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest