Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Szép estét Urak!
Ismételten át kellett vágnom egy kazal hozzászólást (november 9.-én voltam a topicban utoljára) láttam voltak itt töröltek is és régiós kiskapus lezárások is.
Utóbbi kapcsán krdeznék: Néha Usaból is érdemes volt vásárolnunk (Warner játékok árazása) annak is lőttek vagy csak a török és argentín régiós kiskaput csukták be szinte teljesen?
Argentína kapcsán jól értem akkor hogy azon játékokat, amik nem előrendelésese, hanem korábban megjelent játékok például a
oldalán azokat még nyugodtan meg lehet venni és be lehet váltani a szokásos módszerrel?Gamivo Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz Skynet258 #97853 üzenetére
Vagyis ha akarok még venni olcsón játékokat onnan ami érdekel , akkor húzzak bele mert utánpótlás már nem lesz.
Akkor marad a hazai Store, talán az Usa és Izland.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
minilego
senior tag
Ezert nem talalok en olcso cyberpunkot...
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Játszik itt valaki az Assetto Corsa Competizione-t
Thrustmaster TMX Force Feedback Racing Wheel-el Xbox Series X-en?
Az istennek nem ismeri fel a kormányt a game.
Egyszerűen nem látja.
Más játékoknál Dirt 2.0 pl. tökéletesen működik.Van rá megoldás hogy működésre birjam az ACC-ben a kormányon?
-
Sziasztok!
Megvettem a Marvel Avangers játékot. A Series X-nek úgy süvít a ventillátora és okádja magából a meleget már a főmenüben, ahogyan még a Cyberpunk 2077 és az It Takes Two sem tette vele. Pedig azokat ismerjük
Kérdésem az lenne, hogy ezzel a jelenséggel más is találkozott? Rendben van ez így?
Ugyanitt ki milyen külső + hűtésre esküszik?But who is watching the guardians?
-
footy
addikt
Ha mar a kormany a tema, melyik erdemesebb venni:
- Logitech G920
- Thrustmaster TMX ProHasznaltan vennem, ugy kb egy arban vannak, inkabb a tartossag kompatibilitas lenne a legfobb szempont.
koszi
-
Hajas Mao
tag
válasz craftsman01 #97861 üzenetére
-
-
plejik
addikt
válasz pusi1981 #97856 üzenetére
Esetleg párosítsd újra az xboxal hátha az megoldja. De benne van a támogatott kormányok listájába szóval mennie kell neki. Sőt az is lehet, hogy firmware -t kell frissíteni a kormányon. Bár nekem nincsen kormányom, de hátha valamelyik segít.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Norb79
őstag
Nekem nem tűnt fel, igaz a játék minősége miatt elég hamar uninstall lett.
Ettől függetlenül mielőtt külső hűtésben gondolkozol (aminek itt kb senki nem rajongója, én sem), inkább a környezeti faktorokat nézd át, elhelyezés konkrétan, kap e levegőt, radiátor nincs e mellette a szobában, stb. -
-
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Srácok akinek színes kontroller van attól szeretném megkérdezni hogy mennyire bírja a strapát?A kosz nagyon meglátszik rajta?Vagy esetleg a festék nem kezd el lekopni róla? -
thedivision2
aktív tag
Visszatértem közétek egyelőre egy SS-el, csak oldalra "ragasztom" a témát magamnak, aztán olvasom amikről lemaradtam.
-
Steve1207
veterán
Euronicsnál is 100e-ért megy az SS mától és 20e-ért a kontrollerek. Nem best deal, de legalább mindig van valahol hasonló áron.
.
-
elder troll
őstag
válasz Steve1207 #97873 üzenetére
ÁK első 7 helyén 100e forintot mutat:
média
notebook.hu
KV
emag
playit store
bestbyte
és az általad említett euronicsBiztos bennem van a hiba, de X tulajként is be akarok nevezni még egyre. Idáig kettőt vettem, egyet fórumtársunknak tesztelni, de nem fogadta el (ps4 pro-n szarul ment a Fortnite STW), a másikat havernak, hogy "megtérítsem" vga ínséges időkben (pc fejlesztéssel zargatott). Utóbbi sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
05Steve
tag
Sziasztok,
a gyerkőc karácsonyra kap egy series s-t, a one s all digital helyett.
A kérdés az lenne, hogy ha a "régi" one s all digitalt elvisszük a "papáékhoz", és ott lenne a box, akkor "homeolással" az itthoni game pass ultimate játékainkkal ott is tudnak játszani az unokák? /megvett játék nem sok van / csak az "itthoni" gépen lévő letöltött játékokkal tudnak játszani vagy a game passból szabadon tudnak ott is letölteni?Köszi
-
pzstm
titán
Evil West-el szemezget esetleg valaki?
Nem nagyon látok róla még pontszámot, azt hittem megjelenés előtt egy nappal kiengedik.....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
05Steve
tag
válasz icemad #97878 üzenetére
rendben köszönöm, akkor így lesz.
series s bővítési lehetőség, nem méreg drága "expansion card"-al? sima nvme m2 + átalakító valakinem működik? egyenlőre sima külső háttértár lesz rádugva usb-n, de olvasgattam hogy esetleg az nvme m2 is megoldható a cf express foglalatba, így van ? vagy ez nem működik?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
-
AMD Power
titán
Közel 70 óra után vége lett a GRID Legend-nek. A végére már nagyon untam.
Kb 2 napja nyomom a Amnesia: Rebirth , elején elég fura volt a játék, de megtetszett. Mondjuk ahogy olvastam elég rövid, de aki szereti az ilyen műfajt, érdemes ránéznie.
-
Bad Pritt
félisten
I strongly recommend: Evil West (Review) [4k PC] - Skill Up
Evil West: A Skeptical Review - Luke Stephens
Evil West Review "99 Problems but a Lich Aint One" - ACG
Evil West Review - Bloated, Boring & Dated - GmanLives
Stb.Evil West | PS5 - Xbox Series SX - PC | Graphics Comparison | Analista De Bits
Belenézegettem egy-két tesztbe, részemről teljes árat nem ér. Metán 70-80% között platformtól függően.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Marcsello31
őstag
HM. Csak oldanák már meg azt, hogy lehessen Xbox dvd lemezes játékokat telepíteni series S re. Jó lenne egy ilyen upgrade. Nem sok minden kellene hozzá. Èrtem èn hogy ott az Xbox series X. Vicces hogy még nem jutott eszükbe. .
-
Bad Pritt
félisten
válasz Marcsello31 #97893 üzenetére
Eszükbe jutott, Series X-nek hívják a kérdéses eszközt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Moby
addikt
válasz Marcsello31 #97893 üzenetére
Egyszer csináltak már küldő driveot xboxhoz. Akkora bukta lett belőle, hogy bekerült a történelemkönyvekbe. Én nem számítanék rá, hogy mégegyszer megpróbálkoznak ilyesmivel
-
pzstm
titán
válasz Bad Pritt #97892 üzenetére
thanks.
lehet már karácsonyi leárazásban benne lesz. Gotham Knighton is pislogtam mikor láttam hogy 40%-ot kapott
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Marcsello31
őstag
Vettem. Akkor nem szóltam.😅
-
Bogyi007
veterán
válasz Steve1207 #97867 üzenetére
"Avengers nálam is, told át a másik graf módra és egy fokkal jobb lesz a helyzet."
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
craftsman01
senior tag
Tud valaki valamit a vodafosról,eszem megál hogy sosincs net.Retkes falu oszt más meg nincs is.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Marcsello31
őstag
válasz craftsman01 #97899 üzenetére
Tudok helyet ahol még fos sincs .
Lehet megrágta egy mókus? majd visszajon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest