Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz parandroid #59599 üzenetére

    Soha az eletben nem volt olyan quick resume elott, hogy ikonrabokes utan 3 masodperccel mar bent a jatekban voltal, ugyanott/ugyanugy, ahogy abbahagytad.

    Egy online jatek meg MINDIG kivag a jatekbol bizonyos ideju inaktivitas utan, amiota inernet letezik, quick resume-tol tokeletesen fuggetlenul.

    De tovabbra sem ertem. Ha szerinted szar - amit tokeletesen elfogadok/megertek - akkor zard be a jatekaidat. Gyakorlatilag "kikapcsolod" a qr-t. Ennyi es nincs tobb fejfajas. Semmit nem kell fejben tartanod.

    Egyebkent, amit irsz is csak a te tapasztalatod, mert nalam pl altalaban 2-3 jatek forog quick resume-mal, hiszen pont az a a lenyege, hogy a tobbi jatektol fuggetlenul ott folytasd - azonnal - ahol abbahagytad. Es mit ad isten, tokeletesen mukodnek. Persze egy eso-nal mmo jellegebol adodoan nem varom el, ezert azt reflexbol bezarom.

    Egyebkent N+1 alkalommal lett leirva/elmondva, hogy 90%-ban a fejlesztoktol fugg, hogy mukodik e a feature es, ha igen, akkor hogyan. Mondjuk ezt belatni nem sok esz kell.
    Ne essen mar rosszul, hogy a microsoft nem ker toled elnezest, amiert a kulonbozo random fejlesztok basznak normalisan implementalni az egyebkent vadiuj feature-oket.

    Ui.: Forzat inditsd el teljesen offline(ha lehet, nem tudom van e ilyen, nem autozom), es nezd meg ugy. Egyaltalan nem lepodnek meg, ha tokeletesen mukodne a quick resume.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák