Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
A fehèrek biztos csak a zombi módban kaptak helyet, sebaj jó lesz a csoki vagy a nő is ...Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
-
Game Pass: Art of Rally.
Régóta szemeztem vele de fizetni nem igazán akartam érte szal most a Gém Passznak hála végre kipróbálhattam ezt a csodát.
Vagy is ki akartam volna próbálni mert valami Afganisztánt engedett csak beállítani.
Oké tovább megyek a beállításokba mindent okézok aztán elérkezek a végére és ott vége.
Hiába nyomkodtam bármit se előre se visszafelé nem jutottam.Látom írtátok hogy át kell hozzá állítani a konzol nyelvét.
Hát én ugyan nem fogom ezért az egy játékért mókolni a beállításokat.
Ha a tisztelt játékfejlesztő nem tisztel meg engem azzal, hogy normális játékot ad ki ami MINDEN nyelvi beállítással kompatibilis akkor köszönöm szépen de nem érdekel továbbra az alkotása.Komolyan mondom a DOS-os pályafutásam óta nem láttam még ilyet, hogy egy játékhoz át kell állítani a rendszer nyelvét se PC-n se konzolon.
Kész viszlát, delete.
Nem is értem magam minek próbálgatok ki ilyen noname sz@rokat, csak saját magam baxom fel vele ezzel is meg az optimalizálatlan Omno-val is.
Komolyan mondom mindjárt leszedem a kecske szimulátort amit legalább élvezni is lehet.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
persil
nagyúr
válasz ProEvoFan #59368 üzenetére
Nem tudom, nekem az elso dolgom angolra allitani minden letezo eszkozt, amin nem ez a default.
Pont attol szoktam zsabat kapni a boxon, amikor ilyen felreforditott magyar benasagok rejtoznek meg az angol szoveg kozott.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
persil
nagyúr
válasz Elderath #59373 üzenetére
Abbol a szempontbol igaza van, hogy nagyon unalmas mar ez az uj trend. Valahogy MINDENBE is kell azsiai, neger, no, herma, traveszti, zsido, rakos, vak, stb, mert kulonben valaki megsertodik es mehet az adott ceg a levesbe. Teljesen mindegy, hogy a sztori, vagy a kor milyen szereploket kovetel meg, ha nem szerepeltetnek benne valakit/valamit, az szemet fog szurni es johet a faklya, meg a vasvilla.
Az egyenjogusag jegyeben ugye. Az sem baj, ha Arthur kiraly afro.(khm...)Nagyon gaz iranyba tartunk.
Btw amire gondoltal, az a "first world problem".
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissült az Atomic Heart hivatalos Discord csatornáján a FAQ rész, innen derült ki, hogy 2 fajta befejezés lesz a játékban.
2. Will the game have multiple endings?
We have 2 endings. But we are not an RPG: AH has a strict linear plot, and one should not expect incredible variability. We've put an important moral choice in the hands of the player closer to the finale, because we want to nudge the community to argue and discuss about the themes that we have laid out in the story. We want you to draw your own conclusions and make your own decision, not being influenced by forces from above.A munkálatok egyébként már a végső fázisban vannak, de megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk.
"We cannot tell you the release date right now due to a million little nuances, starting with factors beyond our control (localization of the game into other languages), and ending with the mood and atmosphere within the team, which will obviously be worse if we eventually have to move this date."
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Zoleee83
addikt
válasz AuraSync #59362 üzenetére
No offense! Jó szándékkal írom!
Add el inkább a konzolt ezzel megkínélve magad a folyamatos önigazolástól, hogy jól döntöttél-e, mert láthatóan nem, és a konzol nem éri el, és nem is fogja a TE elvárásaidat.
Nincs ezzel semmi probléma, ha nem találtad meg azt amit a PC-ben, a konzolozás egy teljesen más műfaj, ehhez tartozó közösséggel.
Szerintem sokunk nevében mondhatom akik szintén PC-ről jöttek át, hogy azok amiket Te problémának látsz, az semennyire nem érdekli a társaság 99.99%-át, sem az FPS szám/drop, sem az a néhány valós bug, amik egyébként jelen vannak.BTW.: Ha itt egy nyelv átállításán problémázol, milyen lehetett az erős tulzással heti szinten drivert updatelni PC-n? * You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
vg
addikt
válasz Zoleee83 #59378 üzenetére
Alapvetően igazad lenne, ha... valóban ingyenes lenne a játék, de nem az. Mivel egy szolgáltatás része (ami amúgy eléggé sok pénz éves szinten) amiért fizetett is, ezért én úgy gondolom, hogy joga van leírni az észrevételeit, még akkor is, ha az nem jó. Mellesleg, szerintem is gáz, hogy így kiadnak egyáltalán játékot, de mindegy, mert minden mai játék a megjelenéskor egy kalap szar.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #59341 üzenetére
a konzolon lehet streamelni gamepass pc játékokat, pl. AoE?
múltkor már valamit már spekuláltak edge-n keresztülLife, Uh, Finds A Way
-
Zoleee83
addikt
Sikerült kiragadnod azt az 1 példát, ahogy szoktad.
A nagy része nem erről szólt. Nyilván bosszantó a nyelv kérdés, ahogy a Halo MCC esetében is, az, ettől még nem dől össze a világ, vagy vár az ember míg megoldják, vagy 1 google kereséssel és 3 lépéssel megoldja.
Estig tudnám neked informatikusként sorolni a PC-s baromságokat, hogy ott mennyi kinlódás van a telepítéstől, az összeakadó drivereken keresztül, a százféle store-on át..
Nem, nem kell, hogy válaszolj!* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz NoMagix #59380 üzenetére
Ez nem olyan autós rally játék amit megszoktunk.
Az operatőr madártávlatból kiséri az autót.Nincsenek meg azok a kameranézetek, mint általában a többi autós játékban. Szokni kell az irányítást. Nekem nagyon bejön a játék hangulata.Ilyem autós játékot még nem láttam, tiszta felüdülés. -
sith7
nagyúr
válasz AuraSync #59362 üzenetére
Nem tudom eldöntei, hogy:
- magadat szivatod
- trollkodsz a fórumnak
- trollkodsz a GP - nak
- vagy csak győzködöd magad, hogy rossz a konzol, és visszamész PC - reFélre ne értsd , mindenki - így Te is - elmondhatod a véleményedet, de ahogy én látom Neked szenvedés minden egyes konzolon töltött perc.
-
F.B.I.
veterán
Back 4 blood open béta mikor indul ma? Ez az ET, PT time kicsinál.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Wesder
félisten
válasz F.B.I. #59387 üzenetére
Este kilenc ha jól tudom.
Beleolvastam a FAQ-ba, és azt írja hogy az Open Betahoz nem szükséges Gold vagy PS+ kivéve a németeknélGaming szempontjàbol igazàn szerencsétlenek ezek a németek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Shade45
senior tag
Kíváncsiságból visszaolvastam néhány kommentjét; a problémák és negatív észrevételek szerintem jogosak!
Miért vesz konzolt valaki: leül, bekapcs, játszik. Nem akarok bajlódni a driverekkel, a játék konfig fájljaiban turkálni, a Windows Registry-ben matatni, ha valami gond van az adott szoftverrel.
Szolgáltatást nyújtanak, amiért a felhasználók fizetnek, akkor tessék azt megfelelő minőségben szolgáltatni. Quality control...
Írom ezeket úgy, hogy jómagam is PC-ről "jöttem át".
U.i.:
Az egy másik kérdés, hogy ezek a kommentek süket fülekre találnak, mert nem gondolnám, hogy az MS-től bárki is olvassa...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Shade45 #59393 üzenetére
Support elérhetőségeket ajánlom erre a célra, mert az eljut a fejlesztőkhöz. Így orvosolni is tudják az adott hibákat.
Egyébként előfordul ilyen nyelvi probléma, de azért nem túl sűrűn...a fentivel együtt én 3 játéknál találkoztam hasonlóval. Ez konkrétan nem az MS miatt van.
Szerk.:
Én megértem, ha valaki nem akar ilyenekkel szórakozni, de...nem különösebben bonyolult feladat a nyelv vagy régió váltása.Főleg, ha valaki (ahogy én tettem) leírja mi a teendő. Szívesen leírom részletesebben is, ha valaki nem találja. Bár szerintem ez fent van a magyar nyelvű Xbox oldalon is.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
persil
nagyúr
válasz Shade45 #59393 üzenetére
Annak, hogy egy jatek szar/optimalizalatlan/hibas, az eg vilagon semmi koze a konzolhoz, vagy a microsoft-hoz.
Egyebkent egy rosszul megirt jatek pc-n is rossz, nem is erteni az egeszet."Miért vesz konzolt valaki: leül, bekapcs, játszik."
Pontosan ezt tudja egy konzol. Egy series x meg mondjuk otszor jobban, mint egy ugyanennyibe kerulo pc."Nem akarok bajlódni a driverekkel, a játék konfig fájljaiban turkálni, a Windows Registry-ben matatni, ha valami gond van az adott szoftverrel."
Nem is kell, nem is lehet.Felesleges nyekerges ez kommenteken keresztul a reszerol, semmi tobb. Ha szar egy jatek, akkor otthagyom, ennyi. Nem irok siratolevelet naponta haromszor.
A nyelvatallitas meg... Nem a gephazba kell lecsattogni a -30. emeletre es orakon at butykolni valami agregatort. Konkretan 1 perc, ujrainditassal egyutt. Merlegelni kell, hogy a jatek megeri e. De egy pc-t bekapcsolni is tobb ido kis tulzassal, szoval hagyjuk ezt az egeszet.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
thedivision2
aktív tag
Kipróbáltam, Huawei 5 amperes töltőkábellel nem kapcsol ki a kontroller és elem nélkül is működik. 3 napja jött meg a Series S-em, én úgy gondolom, hogy egy használt GTX 1070 áráért bőven jó ez a teljesítmény. Legjobb 1080p 60 HZ monitoron a játék vele, viszont tegnap kipróbáltam pár játékot a TV-n (55 col, 4K, HDR), és simán élvezhető a minőség. Ezelőtt háromszor ennyibe kerülő PC-n játszottam, hát nem annyival rosszabb a minőség, mint amennyivel olcsóbb. Bátran ajánlom mindenkinek az S-t is!
-
Wesder
félisten
14:00-tól indul a Hades NZ régión, ha valaki nem bírnà ki éjfélig.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netflix
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Mini PC
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs