Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Steve1207 #58842 üzenetére
Kontroller: Hanyatfekve az ágyon.
Series X gomb: bármilyen pózban brutál zavaró, mert a tv mellett van.Én azt nem értettem soha, hogy mi a rákért kell ilyen világító bizbaszokat használni.
Szerencsére ezzel a frissítéssel mindenki problémáját megoldják.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
hombre[EU]
veterán
válasz bagyulajuve #58850 üzenetére
ja,mert leveszi a sebzést (1-re), ha a safe place-tōl mennek vissza a pozíciójukba
Life, Uh, Finds A Way
-
pzstm
titán
válasz hombre[EU] #58849 üzenetére
Lvl10-eskéna level8-as enemyk ellen az töb mint aggasztó amilyen fegyvert használhatsz....valamit nagyon elnéztél vagy nem tettél meg
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hombre[EU] #58849 üzenetére
",,,organikus ellenfelek esetében a sima, illetve a tűzsebzést a hasznos, gépek ellen pedig az energia és digitális támadás és visszafelé ugyanígy, ezen sebzéstípusok elviselésére kell felkészülnünk..."
Ez hasznos infó. -
addikt
válasz Roxbury #58855 üzenetére
A legfelsőbb, meghívásos insider -be érkezik ez a frissítés. Azon a szinten előfordul az is, hogy az aktuális javítások, újdonságok nem igazán működnek megfelelően.
Tehát lehet nagyjából tippelni, de biztos nem mostanában kapja meg az, aki nem insider.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz tisztelturam #58859 üzenetére
Most válaszoltam erre a kérdésre. Egy hozzászólással feljebb.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Arról tudtok valami pletykát, hogy a Satisfactory jön e xboxra? Tegnap elkezdtem PC-n, nagyon jó játék, de jobb lenne konzolon.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
jeni
félisten
Pólus Center Média Markt 2db Xbox Series X
200 ropi -
Sziasztok.
Lenne hozzatok egy láma kérdésem .
Tudtommal van arra lehetőség , hogy kikapcsolt állapotban is folytassa a játékok, alkalmazások letöltését. Ezt hogyan tudnám elérni ?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
addikt
-
-
Wesder
félisten
Végül 8.1B$ lett a Zenimax felvàsàrlàs a 7.5B$ helyett.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
Lepörgött a Death's door. 10 óra volt ~kimaxolni (az esernyős végigjátszás hiányzik csak, de azt majd talán máskor). Remek kis játék volt. Sok ügyességet nem igényel ugyan, csak türelmet, de mindenképp megér egy végigjátszást (főleg, ha jön majd GP-be is).
Ma kipróbáltam a curse of the dead gods-ot is. Ez is eléggé tetszetős. Az első boss-t (jaguar) 3. run-ra sikerült is lenyomni. Remélem a nehézség fokozatosan fog emelkedni itt is és lesz értelme végigmenni a 6 pályán.
6 nap múlva pedig még a Hades is érkezik a GP-be ...el vagyunk kényeztetve most, akik az ilyesmi stílusú játékokat szeretik.
-
negyven2
veterán
Nem lehet kikapcsolni a Controller világítását! Ahogy a ρσгτσ által berakott képen is látszik, csak a max. fényerő 20%-ra veszi le azt. De de még szerintem akiket az alap fényerő zavart, azokat ez is fogja. Amúgy nem erőltették meg magukat mert csak az Elite controller ezen opcióját tették elérhetővé mindenkinek.
A kijelző fényerő meg annyit csinál, hogy... lecsökkenti a kijelző fényerejét. Mindenhol, tehát a játékokban is.
Egyedül a bekapcsoló gomb fényét lehet kikapcsolni (vagy az eredeti 50%-ra állítani).
Pluszban időzítést is be lehet állítani rájuk, tehát pl. este 9 után áll át erre a módra (vagy folyamatosan úgy van).És igen, működik alap Xbox-on is!
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
30z.Samu
félisten
Egyébként a F1 játékokban van crossplay?
Sic Parvis Magna
-
tisztelturam
aktív tag
Érdekes ez a The Ascent. Sok olyan mellékküldetés van ami level 7-el kér (11-es vagyok) és folyamatosan olyan területeken kellene a küldetéshez átmennem ahol level 19-es ellenfelek vannak hegyekben. Na itt 5 perc /50 halállal se jutok egy centit se.. Mondom választok másikat ,az meg egy másik helyre visz de a szituáció ugyanaz..
-
consono
nagyúr
válasz tisztelturam #58875 üzenetére
Én is belefutottam ma hasonlóba, de aztán másfelé kerültem és nem volt semmi gond. A másik irányban meg oneshootoltak simán...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
törölt tag
Ascent baromi nehéz, unalmas és tele van játék mechanikai hibákkal. A világa, zenéje nagyon jó, de összességében gyenge ez igy. Uninstall.
-
bagyulajuve
addikt
FS most mindig kilép
meg van a "bushtrip Patagonia" esetében egy bug, béna voltam és leszállásnál rosszul fékeztem, így orral beleálltam a kifutópályába - gondoltam újra kezdem a szakaszt, de a közeli város épületei közé rak be, hogy onnan szálljak fel, de mindig valamelyik épületbe beleakadokResistencia eterna
-
twi452
senior tag
válasz bagyulajuve #58878 üzenetére
Én befejeztem az Alaszkait 100%-ra aztán rámentem az elsőre h újra lehet-e kezdeni erre egy hegy tövében csücsül a gépem 1 méterrel a hegytől.. ja és visszavette 96%-ra a progress-t...😄
Mondtam neki egy szépet és hagytam a fenébe.
Másik tripnél az első szakaszon bebuggolt a szöveges napló és eltűntek belőle a pontok de a vfr mapon ott volt az utiterv berajzolva úgyhogy odataláltam így.. következő szakaszon a vfr mapből tűnt el minden de legalább a szöveges visszajött 😅 -
ProEvoFan
nagyúr
Chivalry II-vel játszik valaki?
Hamar összejönnek az emberek a meccsekre? Sokan játszanak vele? Crossplay miatt gondolom bőven vannak játékosok? :R -
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék.
Megvettem a modern warfare,illetve a cold war játékot.
A modern warfare esetében sehogy sem tudom elindítani a kampányt,és a spec OPS módot.
Lakat van rajtuk.
A jobb sarokban van egy üzenet,hogy kell egy Update,és online kell lennem.
Nem tud kapcsolódni a szerverhez,és dob egy hibakódot.
Elvileg minden pack le van töltve.
Emlékszem,megvolt ps4-re is,ott ugyanez ment napokig,azt sem tudom mi volt a megoldás.
A cold war megy.
Vajon mit kellene csinálni,hogy elinduljon?
Előre is köszönöm! -
Steve1207
veterán
-
krx21
nagyúr
Hol lehet csökkenteni a XSX-en, a
power led és a kontroller led fényerejének csökkentését?
Nem találtam meg…Icemad: köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
-
30z.Samu
félisten
PS5-re már biztosít a Gigabyte olcsóbb SSD-ket, hamarosan szerintem jön az Xbox is.
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
válasz 30z.Samu #58896 üzenetére
Azért a bővítőkàrtya nem olyan egyszerű, mint egy sima SSD.
Egyébként szerintem azon a 820GB-on, amit az SX ad el lehet férni. Én most az SS-t megtoltam egy 1TB-s HDD-vel és nincs probléma a hellyel.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest