Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsu10
aktív tag
válasz mettek #59047 üzenetére
Jogos. Tegnap ismét odaültem a pc elé, és hát van még mindig különbség, hiába van next-gen konzol is, (Ps5), amin megy a Last of us 2. Nyilván árak stb. ott vannak mint érvek, de a pc még most is pc. Látjátok már szerintem a repülő szimulátor játék esetében is, hogy nincs az az optimalizálás, ami pótolja a nyers erőt egy bizonyos szint után már. Mindenesetre nagyon örülök ezeknek az új konzoloknak, mert valóban nagyot fejlődtek, csak nekem még most is sok a marketing mögöttük.
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Augusztus 17. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
parandroid
félisten
válasz Zoleee83 #59056 üzenetére
Kétféle ember van: aki észre se veszi, hogy valami a kontrolleren is világít, meg aki bele akar vakulni. Én szerencsére az első csoportba tartozom.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
szimszonos
őstag
Mondjuk a 4K/60fps/RT az már most működik pár játéknál Series X-en(CoD Cold War,Gears 5,)meg be van ígérve az új Halo és Forza Motorsport esetén is.De ez is inkább MS játékoknál lesz.Nem ez lesz a tendencia.120fps inkább de az is kompromisszumokkal,felbontásból kell visszavenni.Sokan azt hitték 4K/60-120fps/RT meg minden jóság lesz,de azért be kell látni ez nem 185ezerből lenne kihozható ha nem a sokszorosából.Annak idején még 8K felbontást vízionáltak egyes helyeken még az új generáció megjelenése előtt.Azután meg lett ami lett.Engem mondjuk nem érdekel az RT meg a 120fps,megvagyok nélküle.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz parandroid #59058 üzenetére
Aztán a két csoport a kommentszekciókban magyaráz egymásnak, hogy miért hülye a másik.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
-
Zoleee83
addikt
Ez pontosan így van.
Mondjuk én elhiszem hogy sok embert nem zavar, észre sem veszi.
Én minimál segédfény mellett játszom, de informatikusként a napi 10-12 óra monitor bámulás után ez az erős kontroller led engem zavar. Van ilyen, ez az én defektem.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Golyo69
senior tag
Tegnap haverral nyomtuk ezt a Splitgatet. Nem is olyan rossz. Külön pacsi hogy van bill+eger támogatas.
Tok jol lehet szórakozni vele, ahogy haladsz elore ugy lesz több játékmód.
Ennel sokkal rosszabb játékok is vannak amiert fizetni is kell.
Ingyen ez meglepően jo.Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
addikt
Gondolkoztam azon, hogy rendelek rá matricát. Nem zavar a fény, csak dizájnosabb. Pl. más színben világítana.
Én simán leragasztanám, ha zavarna a fénye.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
Topikgazda
Én tegnap beállítottam, hogy sötétedéskor vegye le minimumra a kontrolleren a LED-es fényerőt és kapcsolja ki teljesen a konzolon az ON/OFF gomb háttérvilágítását. Engem mindig nagyon zavart ha sötétben játszottam, gondoltam jó lesz az így.
Gyerekek napközben játszottak, este lefekvés után hallom, hogy az Xbox mint hangosan zúgolódik. A feleségem is mondta, hogy hangosabb mint szokott lenni. Mondom neki nagy okosan, hogy: me' kikapcsolt állapotban frissíti magát.
1 óra múlva is még csinálta, mire eszembe jutott, hogy a gyerekek nem kapcsolták ki napközben, én meg beállíottam a Night Mode-ot, így most be van kapcsolva csak nem világít rajta az a szar
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
PC-n The Ascent First Person Camera Mode:
FIRST PERSON MODE! How to unlock free camera in The Ascent - YouTube
Azért a CP2077-nél szebb Cyberpunk világot építettek fel
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz l.skywalker #59067 üzenetére
Jah igen... Ez nekem is eszembe jutott. Vajon hányan fogják véletlen bekapcsolva hagyni a gépet azért, mert nem világít a konzol LED? Például akkor, ha nem kapcsolta ki a gyerek.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
-
addikt
válasz IntelKiller7 #59074 üzenetére
Be bizony. Nekem a TV -re is be volt, mert szeretek úgy elaludni. Csak páromat zavarta, így leszoktam róla.
-
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #59070 üzenetére
Szép-szép, csak olyan lélektelen, végtelenül gagyi lett ez az Ascent.
A történet is olyan szinten gyenge, hogy egy idő után már el sem olvastam benne semmit, pedig nem jellemző rám.
Nagyon szeretni akartam, mert a guplay jó volt, de óriási csalódás, néhány óra után ment a delete, de legalább nem került pénzbe.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
kecsu10
aktív tag
válasz icemad #59069 üzenetére
Természetesen ez így igaz. De ha megnézed, megnézitek írtam is, hogy az ára nem ugyanaz. Én a helyén kezelem mindkettőt, és nem várom, hogy a 200 ezres konzol versenyre keljen egy 3x drágább géppel. Csak zavar a marketing, meg a nagy "4k60réjtrészing" lózung, mikor a valóság nem az. Ettől függetlenül én nagyon szeretem a konzolt, konzolokat, sőt, játszani is nagyon szeretek rajtuk, csak azt nem szeretem amikor nincsenek kimondva a dolgok.
-
pzstm
titán
akinek van lehetősége mindenképp próbálja ki a PC-s Xbox appból az Xcloud-ot. Ég és föld a különbség valamiért a böngészős verzióhoz képest.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bad Pritt
félisten
válasz Zoleee83 #59077 üzenetére
Hát meg ép ésszel felfoghatatlan dizájn döntésekkel van tele. Vagyis néha döntés sem született, bele se rakták, Redditen valaki összeszedte csak a térképpel kapcsolatban milyen problémák vannak:
- Inability to mark side and main objectives simultaneously (ez mondjuk sok más játékban sincs)
- Metro / Taxi transportation lacks any indication of where to go to get to the current objective location. Each location you can choose from should have clear markers for what kind of objectives are in each location (+csak területen belül tudsz utazni, ha másik területre mész, akkor két metro/taxi, sok séta)
- Inability to place custom markers (2021, nyílt világú játék...)
- Choosing objectives does not highlight them on the map
- Hovering over objectives on the map doesn't display what objective is that (illetve semmit nem ír a map, ha pl. utólag el akarsz jutni a kaszinóba, akkor jó, ha emlékszel rá, merre van, mert a map nem segít)
- Cannot choose objectives from the map
- There are places where the navigation system leads the player the wrong way (ez tuti csak bug)
- Side quests that take place in areas where the player currently cannot enter can be started (illetve 7-es szintű küldetés 25-ös szintű területre visz meg hasonlók)
- The game desperately needs a "choose the closest quest" option
- Icons do not indicate if the mission objective/vendor are lower or higher then the playerValahogy az egész The Ascent élmény olyan volt, hogy az ember lövöldöz, much fun, so gory, wow, aztán jön a sétálás, keresgélés, problémázás, hol vagy, hova kell menni, bugos, vagy csak haladni kell a sztorival, miért a falba visz a marker, mit kell csinálni, miért nincs itt az npc, beakadtam, nem tudok lőni, nem nyílik az ajtó...
Én amúgy attól kaptam agybajt, hogy egy looter játékban nem tudsz tömegesen eladni dolgokat, ha veszel új fegyvert, akkor ki kell menni a vendortól, equip, vissza a vendorhoz, eladni a régit. Ezek iilyen nagyon apró quality of life dolgok, amik apró szeletenként rombolják az illúziót és így lesz a 9 pontos játékból 6-os.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
válasz szimszonos #59059 üzenetére
Gears 5-ben nincs RT.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
Soha senki nem tolt ilyet nehany agyhalotton kivul. A kulonbseg teljesen egyertelmu 30 es 60 kozott. Az "eleg-e" valakinek meg mar egy teljesen mas kerdes.
Egyebkent nem ertem - ezt nem neked - az egeszet.
Akinek kell a raytracing az bekapcsolja, ahol lehet, akinek meg fontosabb a performance, az tud 60 fps-sel jatszani, nagyjabol kismillio jatekkal, aminek nagy resze 1440p+ vagy esetenkent 4k felbontasu. Ez kinek nem eleg 185 ezerert?
Aki meg rt-t ES 4k-t ES 60 fps-t var egyszerre, az szimplan hulye. A tobbszorosebol sem biztos, hogy megvan pc-n.
Btw a raytracing szerintem egesz egyszeruen nem eri meg jelenleg azt, amit elvesz a teljesitmenybol.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
senior tag
-
pzstm
titán
válasz XboxGamePass #59091 üzenetére
hát eléggé beépül ez magáa a windowsba.....és az iOS-es appot Apple tiltja, nem lehet rajta cloud gaming így kérdéses
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
senior tag
-
pzstm
titán
válasz XboxGamePass #59093 üzenetére
de új OSX-ben van/lesz lehetőség iOS appokra is mintha lett volna ilyen pletyka....
amúgy azt mondom épp hogy apple tiltás miatt jelenleg iOS app sem tujda, browser only. OSX-en is browser only, hátha javul az is
-
senior tag
-
senior tag
válasz IntelKiller7 #59097 üzenetére
Nekem M1 van, az iMazing alkalmazásos móka sajnos már nem működik.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nálam sem jelent meg. Valszeg szakaszosan terjsztik ki a kliensekre.
ill. pzstm Insider, lehet neki ezért jelent meg.És igen:Microsoft brings xCloud to Windows PCs with the Xbox app - The Verge"Xbox Insiders will be able to access a new updated Xbox app with Xbox Cloud Gaming (xCloud) built in."Közben megtaláltam, hogy Xbox Insider programban kell lenni és GPU előfizetőknek van csak ofc.:
Xbox Cloud Gaming (Beta) available for Insiders through the Xbox App for Windows - Xbox Wire
Remote play on Xbox App on PC
• Use Xbox remote play in the newest version of the Xbox App on PC- available to Insiders today!
• Customers with any Xbox One generation, Series S, or Series X console can now remote play on PC using updated Xbox App
• Remote play on PC at 1080p quality, even outside your home network, and play your favorite backward compatible games!Ezzel a frissíéssel elérhető, tegnap 11-től tölthető:
Xbox Insider Release Notes - Alpha Skip-Ahead (2109.210806-2324) - Xbox Wire[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest