Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Lehet, hogy több is van benne, de minek? A DS-4, no az rezeg rendesen Mikor először vettem kezembe a Series kontrollerét nem értettem mi van, azóta persze már megszoktam.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
persil
nagyúr
válasz morphyka24 #54441 üzenetére
Borzaszto sokan vagyunk 20 ev pc-vel magunk mogott, szoval hidd el, meg lehet szokni es ma mar konkretan egeret a kezembe se vennek.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
Aggiornamenti Lumia on Twitter:
"Space Jam: A New Legacy, play it first with Xbox Game Pass Ultimate on July 1"Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Golyo69
senior tag
Teljesen megertem ha nem akar a controllerrel játszani :)
En se tudok atszokni, tegyük hozzá hogy tényleg keveset jatszom foleg nyáron. Havi par ora, ezalatt nincs kedvem bohockodni joyyal fps jatekoknal.
Minden mast persze nekem is jo joyyal játszani de fps-t nem!
Mindenkinek szive joga mivel játszik. Jah es pl fps-t Monitoron jatszom a magasabb hz miatt.
De pl egy PES-t már TV-n kell.
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Cicero
őstag
Elvileg a napokban jön egy pár aliról, majd megírom, hogy mi a tapasztalat. A gond ott lehet, hogy még ha az elemtartó fedele nem is borított a tokkal, az a pár mm-es vastagság gondot okozhat a venom dokkoló csatlakozásánál. Elég mezítlábas a csatlakozás megoldása: két vékony V alakban hajlított, rugóval megtartott kontakt, amire ráfekszik a kontroller háta. Ez amúgy hosszú távú használat mellett is kérdéses lesz...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #54454 üzenetére
Lattunk mar amugy egy kepkockat is a vegso jatekbol?
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz Cicero #54458 üzenetére
Az elhelyezés miatt nem hiszem. Legalábbis ezt olvastam. Persze a tokok között is van szórás a méretben...de én úgy tudom annál a megoldásnál nem túl ideális.
A fenti verziónál nem úgy néz ki, hogy köze lenne a dokknak a tokhoz.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
sith7
nagyúr
válasz l.skywalker #54461 üzenetére
Oscar gyanús
-
-
Bad Pritt
félisten
Kínaiak, miután ezredszer is el lett tolva az amcsi Halo sorozat:
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hombre[EU]
veterán
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #54465 üzenetére
A japàn verzió meg a Sushi Chief lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
válasz icemad #54463 üzenetére
Igen, One topikban. Illetve vannak még hasonló megoldások...de én is csak a visszajelzéseket látom más oldalakon. Saját tapasztalat nincs.
Szerk.:
Lehet rendelek egyet kíváncsiságból. Nem olyan drága cucc ez sem. Egy új játék többe kerül.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
Nézném. Remélem lesz Netflix-en.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Aliens: Fireteam Elite - Augusztus 24-én jön úgy tűnik. (Elite szó nem tudni miért került bele)
Live-Die-Respawn
-
need
addikt
válasz morphyka24 #54441 üzenetére
sokat volt erről szó.. a táraság nagy része szerintem 30+ és 40+ és mindegyikünk mögött ott van az a 20-25 év egér+ bill. mint már korábban régebben írtam én úgy váltottam Decemberbe hogy még kontrollert sem láttam nem hogy fogtam volna.. vannak játékok amiket hamar gyorsan meglehet tanulni...és persze gyakorolni gyakorolni..
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #54454 üzenetére
Hivatalos:
Introducing Space Jam: A New Legacy – The Game and Three Exclusive Xbox Wireless Controllers
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
XBOX GAME PASS ULTIMATE MEMBERS, PLAY IT FIRST, FROM JULY 1.
GENERAL RELEASE ON JULY 15.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #54487 üzenetére
Monster Hunter meg kikerul.
Battle Chasers: Nightwar (Cloud, Console, and PC)
Marvel vs. Capcom: Infinite (Cloud, Console, and PC)
Mistover (PC)
Monster Hunter World (Cloud and Console)
Out of the Park Baseball 21 (PC)
Outer Wilds (Cloud and Console)
Soulcalibur VI (Console)
The Messenger (Cloud, Console, and PC)[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
LIMBO -t már amúgy is meg akartam venni. Így viszont nem kell. Simán lepörög, amíg Game Pass -ban van.
IntelKiller7:
Ma tettem be. Igaz, hogy nem kereshető...és kizárólag PC játékok nem voltak a lista.[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Mi az az autós? Nem látom még belenagyítva sem!Köszönöm srácok!
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
Új touch control támogatások is érkeztek:
• Dirt 5
• Double Kick Heroes
• Eastshade
• Empire of Sin
• Haven
• Octopath Traveler
• Torchlight III
• Yakuza: Like a DragonZX Spectrum - Commodore 64
-
Döglött Róka
veterán
válasz IntelKiller7 #54488 üzenetére
MHW amúgyis bevásárlós mert a sztorija nincs és a kieg kötelező.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
30z.Samu
félisten
Ja bakker, tényleg. Köszi!
Sic Parvis Magna
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest