Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
ProEvoFan
nagyúr
R6bam van natív egér/bill támogatás?
Nem nekem kell az infó, mert én nem játszom vele, meg amúgy is, konzol=kontroller. -
NemMo
őstag
Pes 2022 demo-t az appon keresztül le lehet tölteni? Milyen néven szerepel? Sehogy nem találom
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
urbi73
senior tag
Van olyan aki series -x-en nyomassa a BF5 -öt ? Azért érdekelne mert jelenleg PC -van meg és high -beállítással elég szépen néz ki . A konzolon ez hogy van ? ott is be lehet állitani ,vagy saját maga állítja be a grafikát ? Soha nem volt még konzolom érdekelne a dolog .
-
-
veterán
válasz urbi73 #54612 üzenetére
Konzolon nem kell allítani semmit.Minden a optimalizálva van és az elérhető legjobb, legszebb beállításokkal tudod élvezni a játékokat anélkül hogy neked kéne kínlódni.Én is pc-ről váltottam xbox-ra és eletem legjobb döntése volt.Bár én egy középszintű pc-n 24"-os 75hz-s full hd monitoron jatszottam előtte de onnan váltani a 4k-s 55"-os tv-re és xbox-ra hihetetlen pluszt jelentett.Az első hetekben minden egyes játeknál amivel csak játszottam azon kaptam magam hogy a textúrakat l, színeket, tájakat, stb bámulom és alig hittem a szememnek.Eg és föld volt a különbség.Lehet egy rtx 3080 és 4k-s 144hz-s monitor eseteben már nincs ilyen difi a kettő között( yt-s videókon en nem látok különbseget full gamer pc és xbox között ugyan olyan felbontásnál, ugyan annál a játéknál) de hát ugyebár az xbox 185 ezer ft a fullos gamer pc meg kb 1,5 millió.....
Szerintem ne gondolkozz nem fogsz csalódni! -
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass tartalma
>>> Elérhető játékok listája <<<
Hamarosan bekerülő játékok:
Június 22.Július 1.
Elhagyó a konzol:
Július 1.
• Monster Hunter World
• Outer Wilds
• Soulcalibur VI
• Battle Chasers: Nightwar
• Marvel vs Capcom: Infinite
• The MessengerNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
a yakuza7 nem yokohamaban játszódik? 2.5 óra után még mindig kamurochoban vagyok gondolom ez még a prolog
eddig elég erōsen indul a story, sajnos nagyon érdekel, de nyáron 100órát nem rakok bele az tutiLife, Uh, Finds A Way
-
Alexios
veterán
válasz hombre[EU] #54619 üzenetére
80%ban de, de néha van más helyszín is, ne aggódj, lesz elég Yokohama
-
addikt
-
mcwolf79
veterán
-
addikt
Kerbal Space Program Enhanced Edition idén ősszel kap ingyenes Series X|S frissítést.
Series X - 1440p
Series S - 1080p- Stabilabb játékélmény
- Továbbfejlesztett árnyék & textúra
- Egér és billentyűzet támogatás2022 -ben pedig jön a 2. rész.
[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
válasz hombre[EU] #54619 üzenetére
Nyugi, nekem csak kb 85 óra volt
-
nincsnév007
őstag
Böngészőben hogy lehet csatlakozni xbox game pass ultimathez? rá megyek hogy csatlakozz 300 forintért de csak tölt és tölt. kiakarom próbálni a xcloudot
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Na, ezt is megértük. A megjelenés óta ezen a héten látok először Series S akciót:
Német gamestop. A hét elején prime dayben amazonon volt 279 eur (299 hellyett), ha úgy veszem, ez most kb ugyanannyi, mert kontrollerek is 50 körül szoktak lenni akcióban (60 a normál ár). Ja, Series X természetesen még mindig nincs sehol raktáron, konkrétan nem is rendelhető (gamestop, amazon, mm, saturn, expert, egyik sem fogad rendelést ).
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz parandroid #54630 üzenetére
Itthon meg tele a Hardverapro.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
parandroid
félisten
válasz IntelKiller7 #54631 üzenetére
Itt 500 eur fölött mennek a használtak ebayen. Haza kéne ugranom bevásárolni, most hogy már lehet is.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
válasz parandroid #54630 üzenetére
Hollandia tegnap kapott nagyobb szállítmányt. Média marktban van polcon, bol.com-on is rendelhető. Nem tudom ez mennyire opció.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
NemMo
őstag
Jó ég mi ez az új pes? Ez lenne az ue5 grafika? Az irányítás is botrány
-
Medocsabi
addikt
válasz parandroid #54632 üzenetére
Én megrendeltem Alzáról, másnap jött is az üzenet hogy mehetek érte. Bárcsak a márciusban megrendelt PS5 is jönne már
-
parandroid
félisten
válasz icemad #54633 üzenetére
Ja, nem téma, köszi, én karácsony után találtam egy egy-két hetes bontottat helyben, 510 euróért ebay kleinanzeigén, arra lecsaptam. Csak azóta is ránézek néha kíváncsiságból.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
NoMagix
addikt
Srácok mit rontok el? Minden előfizetés és játék az én profilomon van!
Az én gépem XSX a fiamé XSS, eddig simán játszottunk egyszerre vagy Ő tudott játszani nélkülem,mert homoltunk.
Most az Ő XSS gépét vittem vidékre és játszom az én profilommal,a fiam viszont otthon nem tud játszani ha én nem vagyok ott bejelentkezve,akkor viszont én sem tudok játszani! Keresztbe homoltunk már elvileg...[ Szerkesztve ]
-
urbi73
senior tag
válasz IntelKiller7 #54629 üzenetére
Csal sima full hd jelenleg ami van . A 4K -tv majd a gépvásárlás után lesz tervben ,de sima uhd- nem oled sajnos .
-
-
parandroid
félisten
válasz NoMagix #54638 üzenetére
Ha belegondolsz, ez logikus.
A home-olt xss-en neked be kell jelentkezned, hogy játszhass, az otthon maradt xsx-en viszont eddig mindig automatikusan bejelentkeztél, most viszont kiléptet, amikor belépsz az xss-en, mert 2 helyen nem lehetsz egyszerre belépve. Így viszont a többi profil nem éri el a játékaidat az xsx-en, mert az neked nem home, és bejelentkezve sem vagy rajta.p
-
veterán
válasz urbi73 #54623 üzenetére
Sajnos nem.Nekem is vagy 25 játekom maradt steamon,gogon, epic gamesen amiket még ki se jatszottam pc-n mert váltottam xbox-ra.Ezeket majd alkalomadtán kijatszom pc-n ha épp uborkaszezon lesz nalam xboxon.Viszont xboxon ha előfizetsz a game pass ultimatera akkor pc-re is elerhető lesz egy csomó játék.Egy előfizetéssel konzolon és pc-n is tudsz játszani.Mondjuk ilyen multiplayeres játékok esetében lehet hogy az eddig hasznalt fiokoddal karaktereddel tudsz tovabb játszani xbox-on is ezt nem tudom nem vagyok benne biztos, nézz utana.A megvasárolt single cimeket viszont elfelejtheted az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Én anno PC-N több 100 órát beletoltam a KSP-be, megvettem ide is, de nem bírok a kontrolleres irányítással Lehet, hogy megnezem támogatja e a billentyűzet+egér kombót... Mondjuk ha igen, akkor költözik a Series S a monitor mellé az asztalra
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
NoMagix
addikt
válasz parandroid #54640 üzenetére
Őőőő, izééé, akkor sem jó ha keresztbe homolunk?!?
Medocsabi, az nem jó, pl.az FH4-ben elég nagy a szakadék közöttünk!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz NoMagix #54644 üzenetére
Ennyi a képlet:
xss: A home, B nem home
xsx: A nem home, B homeaz xss-en ha A jelentkezik be, akkor eléri a saját játékait és annyi, ha B, akkor a sajátjait és A játékait
az xsx-en ha A jelentkezik be, akkor a sajátjait és B játékait, ha B jelentkezik be, akkor csak a sajátjait
-
parandroid
félisten
válasz NoMagix #54644 üzenetére
Akkor jarnyz képlete részletezve:
XSS
- NoMagix home konzolja
- mindenki eléri NoMagix játékait, és előfizetéseit, aki belép
- csemete automatikusan bejelentkezik minden indításkor, az ő játékai, és előfizetései addig elérhetőek, amíg itt be van jelentkezve
- NoMagix csak akkor tud játszani, ha bejelentkezik - ebben az esetben az XSX-en kilépteti a rendszerXSX
- csemete home konzolja
- mindenki eléri csemete játékait, és előfizetéseit, aki belép
- NoMagix automatikusan bejelentkezik minden indításkor, az ő játékai, és előfizetései addig elérhetőek, amíg itt be van jelentkezve
- csemete csak akkor tud játszani, ha bejelentkezik - ebben az esetben az XSS-en kilépteti a rendszerÍgy érthető?
A megoldás amúgy az, hogy jelen esetben egyidőben nem tudtok játszani ugyanazon profilhoz tartozó játékokkal, és előfizetésekkel, csak ha megfordítjátok a home-olást. A te home konzolod mindig az a gép kell legyen, amit nem te használsz (jelen esetben az XSX), amit te használsz, arra pedig be kell lépned (jelen esetben az XSS-re).
p
[ Szerkesztve ]
-
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #54640 üzenetére
Lehetsz bejelentkezve egyszerre 2 konzolon, de csak az egyiken lehet jàtszani aközben.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 --- 1Tbyte SSD (Samsung 860 EVO!) --- 2 kontroller
- Hibás Playstation 5 kontroller
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Xbox Series controller ,,Hall sensor ,, csere
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest