Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Hát most már nagyon kíváncsi leszek sony merre felé megy. Sokaknak nem, de nekem az is fontos, hogy maga a dashboard mennyire lesz smooth. Itt van a box, tele fasza dolgokkal, de azt nagyon nehezen fogadom el, hogy hamarabb elindul egy Gears of war, vagy battlefield mint egy videószerkesztő vagy maga az üzenetküldő alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
3L1T3
addikt
Persze igazad is van nálam is a dashboard volt az egyik szűk keresztmetszet One esetében. Bár azért 2013 óta sokat finomítottak és gyorsítottak rajta. Az új februári update már teljesen használható.
Azt vedd figyelembe, hogy az előző gépek CPU-ban hulladékok voltak és a 120MB/s sebességű HDD sem sokat segített ezen! Ez a sebesség most 4.8GB/s-re fog nőni brutális növekedés 40x gyorsabb lessz csak a háttértároló sebessége mint a One S/X esetében.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Def26
félisten
Az egész emészthető lenne. Kíváncsi leszek egy kezdő bundle -re.
Lesz valami komolyabb játék megjelenés nyitócímnek. Mondjuk egy forza akármi, mint a one megjelenésekor. Bármi amivel "demózni" lehetne és érzékeltetni, hogy mit tud a gép.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Wesder
félisten
-
3L1T3
addikt
Biztos, hogy bundle-el fog jönni
Nyitó címek amik része biztos , meg elképzelhető
Xbox Series X + Halo Inifnite
Xbox Series X + Forza Motorsport 8 (elképzelhető, hogy nevet váltanak)
Xbox Series X + Hellblade II.Ezek tokenek lesznek és biztos hogy mindegyikhez járni fog +3 hónap Xbox Game Pass előfizetés.
Ebben az esetben mivel 2 évig mindne cím jön az előző masinákra így Xbox One S-ből is biztos vagyok benne, hogy ugyan ezek a csomagok lesznek. Szeritnem a leglogikusabb döntés ha az X eltűnik a piacról, a jelenlegi akciók erre engednek következtetni. Így lenne egy olcsóbb One S , All Digital és SX. Ha pedig időközben 2 géppel kalkulálnak akkor az SX-ből is lehetne egy SC vagy bármi elnevezés amiben nincs fizikai meghajtó, esetleg gyengébb is. Bár ezt kétlem.
Minden amit leírtam SPEKULÁCIÓ![ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
válasz balazs025 #2608 üzenetére
A mostani helyzet biztos sokmindent fog változtatni. Én személy szerint biztos vagyok benne, hogy nem 21 országos megjelenés lesz mint volt az az Xbox One esetében. Xbox One S és One X-nél is minden országban egyszerre volt a megjelenés. A tegnapi videó alapján, nagyon valószínű, hogy eléggé előrehaladott állapotban van a gyártásra való előkészülés. Kínában pedig a gyárak is újra hadrendbe tudtak állni.
90%-ra mondom, hogy ha augusztusig felélegzik a világ akkor tuti megjelenik idén az XSX , maximum ha gyátási nehézségek lesznek akkor kevesebb darab fog jutni / régió.“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
nagyúr
-
nagyúr
Hát ha kínában nem hazudnak, akkor 2-3 hónapnál nem tarthat tovább a dolog. És az első hónapban már bőven benne vagyunk... szóval innentől kb még 2 hónap max és vége kell legyen a dolognak... az meg bőven május vége/június legkésőbb.
Az a kérdés addig az ellátási ránc mely része hullik el tartalékok hiánya miatt.
Bár a nagy játékosok akik amúgyis évekig vegetálnak, ez igazából "meg se kéne kottyanjon".Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
3L1T3
addikt
válasz FollowTheORI #2612 üzenetére
Sajnos szükség lesz megszórításokra. Félő, hogy hány ember lesz munkanélküli...
-
Carlos Padre
veterán
válasz FollowTheORI #2586 üzenetére
Azért nem biztos, hogy elhibázott konstrukció ám ez. A gyors ram a rendszermemória aminek muszáj gyorsnak lennie a teljesítmény miatt, a lassabb viszont cache-ként működik a fő memória és az ssd között például, így nagy ow játékok akkor sem akadnak ki ha például repül a játékos.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox Series X Will Require Proprietary Cards to Expand Hard Drive Space
"Series X owners can use external USB hard drives to store and run Xbox One and Xbox Backward Compatibility titles. You will be able to store Xbox Series X games on the drives, but you won't be able to run them without transferring the game to the internal NVMe hard drive or the custom slot drives. The 1TB expansion cards will apparently be swappable between different Xbox Series X systems, so you'll be able to copy your games over to the cards and take them to a friend's console."
OK, szóval WTF? Ha jól értem, USB-s HDD/SSD csak backupra és Xbox One valamint visszafelé kompatibilis játékokhoz használható csak?
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #2623 üzenetére
A bővítő cucc az nem USB-s, igen, azzal a belsőt egészítheted ki.
Jah az árára énis kíváncsi leszek, meg hogy milyen méreteket árulnak majd.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #2625 üzenetére
Jó, akkor a kis kártya arra van,értem akkor nincs gond
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
Mondjuk az érdekes, hogy a Lockhart-ról egy màsodpercig nem beszéltek sehol, csak az SX promó megy mindenhol.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz AxBattler #2628 üzenetére
Nem hát. Ez pont olyan mint a mostani Seagate HDD-k Xbox One-hoz. Jók meg minden, csak sokkal drágábbak mint egy másik ugyanolyan vagy jobb.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #2632 üzenetére
Talán pont ebből tanultak, most már nem lehet "házilag barkácsolt" külső házas megoldást rákötni, akinek kell a plusz tárhely, az tejeljen szépen. Nem lennék meglepve, ha ez a "kis kártya" 1TB SDD 40k körül jelenne meg.
"Got any other secret weapons?"
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Beniii06 #2633 üzenetére
Én inkább azt gyanítom, hogy ez ilyen időszakos dolog lesz. Egy idő után majd lehet külső SSD-re rakni XsX játékot, csak meglesz a kritérium, hogy milyennek kell lennie. És ugyanígy egy idő után lesz olyan SSD Cartridge is, amit nem a Seagate gyárt.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #2634 üzenetére
Biztos lesz. Tuti hogy nem kapott kizàrólagossàgot a Seagate.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NyMRooD
őstag
Mivel a Seaget-el együtt fejlesztették, más gyártótól biztos nem lesz az elején, gyártás és tervezés miatt lemaradásban lesznek, biztos van valami seaget szabadalom is amivel a konkurencia drágább lesz vagy még később jön. Sajna ha valamit együtt fejlesztenek más gyártóval általában ez a vége. Gondolom magát a gépben lévő ssd-t a seaget adja, jó áron, és ez nekik benne a biznisz. Kíváncsi vagyok, hogy Sony-nál lesz-e ilyen P&P megoldás, de az biztos, hogy ha lesz a Samsung miatt drágább lesz (a'szem oda ők szállítják az ssd-t)
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Carlos Padre
veterán
Biztos, legfeljebb majd a játék szól, hogy nem elég neki a sávszél és nem települ rá. De az első 2-3 évben úgysem lesz sok ilyen játék, az indie cimeknek meg teljesen jó lesz.
-
félisten
Kell, hogy legyen. Az alap 1TB-os háttértár nagyon hurka az OS, és a 150GB-os COD-ok mellett.
Nem is értem, hogy adhatják ki az új konzolokat ennyivel, amikor a mostani generációban is kerültek piacra 2TB-os modellek...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
-
hombre[EU]
veterán
DigitalFoundry Minecraft DXR x Series X
Life, Uh, Finds A Way
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #2647 üzenetére
Ez mondjuk azért a neveccsék trágya kategória ha mint tech demó nézzük.
-
hombre[EU]
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai