Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
Elmagyarazom erthetoen jateknyelven ,hogy te is megertsd.
Peldaul ha valaha jatszottal a DS-al es az elso bosst kinyirtad utana abbahagytad a jatekot majd ezutan meg honapokig/evekig irkalsz a DS topiba akkor az minimum a rohej kategoria.Ezzel szemben ha az ER topicban irogatnal ami meg meg sem jelent az azert teljesen mas.
En igy latom. Vilagos?
Ne rontsd el az amugy jo kapcsolatunkat ilyen tragar beszolasokkal/szohasznalattal!
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz l.skywalker #2253 üzenetére
Azert lenne egy fogadasom ,hogy fognak itt meg az atellenes topic-okban itt is ott is komoly "haboruk" folyni a megjelenes elott. Ami meg ugye viszonylag eleg messze van.
En meg is ertem ha vki 7 vagy tobb eve van barmelyik vonalon is ahhoz hozzanott az a vonal ,sztem ezt kar/nehez tagadni.
-
l.skywalker
Topikgazda
Én nem értem meg ezt sem. Ez egy videó játék konzol. Nem egymás feleségét/férjet csábítottuk el. Ráadásul sokukról tudom hogy van otthon mindhárom konzol - nem is lehetne a legtöbbjüket márkahűséggel vádolni.
Szűk látókörűség, gyerekes vita egy valós egyéni értékkel nem bíró tárgy körül.
De látod a végére kijött az, hogy én gerjesztem a konzol háborút.
De tény én hamarabb törlöm innen magam, minthogy ez a fajta internetes viselkedés eltűnjön. Teljes az életem, van kivel és van mivel játszani. Hiányozna innen pár emberrel az értelmes beszélgetés, de úgy sem szokott sokáig tartani, hála a trollok hadának.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #2256 üzenetére
én simán megértem. Pl. amióta egy német prémium márkás autóm van, nekem is szarul esik, hogy valaki fikázódik a márkával.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
l.skywalker
Topikgazda
De épp ez az, hogy itt senki sem fikázott senkit. Ültünk a haverokkal a nappaliban, dícsértük a majd jövőre megjelenő prémium márkás német autónk egyik funkcióját, erre bejött egy félig ismeretlen valaki az utcáról és közölte, hogy ez mind ló.fsz, mert az első autót Cugnot építette meg, minden más csak silány utánzat. Mi visszakérdeztünk, hogy mégis mivan?
Erre mérgesen ránk vágta az ajtót és azt kiabálta az utcán, hogy márkaháborút szítunk.Amúgy milyen autó?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #2240 üzenetére
Ígérem a jövőben kellő tapintattal kezelem majd ezeket az érzékeny témákat
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Carlos Padre #2261 üzenetére
Nem a téma az érzékeny, hanem én és a stílusod. Sosem zavart, ha valaki más véleményen van, de biztos, hogy ezt ebben a formában kell egymás elé tárni?
Ha méreten felüli a szerszámod, az utcán minden f.szinak megmutatod, hogy még szarabb legyen az amúgy is szar napjuk?
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz bulikavagyok #2220 üzenetére
-
Tegla80
addikt
válasz l.skywalker #2259 üzenetére
[link] 2utemu Wartburg amit limova epitettek.(alvazas maga a jarmu igy "csak" szetvag,beletold es osszevarr az eljaras...persze csak leirni konnyu azert ezt is mert boven sok melo.De alvazas eseten konnyebb ezt megoldani,mint pl önhordo kasztni eseten ahol joval nehezebb,mert osszehajlik kozepen,ha balfutyik voltunk. )
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
vonSux
őstag
válasz l.skywalker #2256 üzenetére
“Ez egy videó játék konzol.” dehogy. inkább egy apropó arra, hogy fiszfasz kis álproblémákon kérődzünk. Valahol mélyen még hiszek abban, hogy valójában senkinek nem fontos ennyire a vélt vagy valós igaza, egy virtuális térben, tök idegeneket győzködve
-
l.skywalker
Topikgazda
Attól eltekintve hogy az elmúlt 36 órát végighôbörögtem én is remélem. És remélem Padre sem veszi személyesnek. Még mindig érdekel mindenki véleménye. De a My Friend Pedro hatalmas játék
-
Carlos Padre
veterán
-
chipesz
őstag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #2269 üzenetére
Én egy szót sem értek
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #2272 üzenetére
Erōforrást spórolsz azzal,hogy a kép azon részeit,amelyek a player fókuszán kívül esnek gyengébb minōségben rendereled. Itt a példán egy zártpályás autóverseny van és bejölték a kép mely részein lehet spórolni...mert nem oda figyelsz. Szerintem a klasszikus játékoknál nem minden esetben jó,pl. egy openworld játéknál az egész képernyōt nézheted és könnyen észrevehetō.
A VRnál azért mūködhet jól,mert a legújabb headsetek eye-trackinggel (szemkövetés?) jönnek és így teljesen kontrol alatt van a játékos fókuszaA MS elképzelhetō,hogy VR-Ready gépet készített és,ha fontos lesz akkor azt mondja: itt az update, mostantól támogatja az XY cég headseteit
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #2273 üzenetére
Köszi.
Spencer két félét nyilatkozott az elmúlt időkben. Egyszer azt mondta, hogy nem lesz VR, mert mi nem akarjuk, mármint mi, játékosok.
Utána elment talán a Valve-hoz, kipróbálta az új Hal-Life VR-t és odáig meg vissza volt. És nem ez a furcsa, hogy oda volt érte, hanem az, hogy ezt ki-tweetelte. Sosem véletlen, ha ő valamit kirak...
-
NyMRooD
őstag
válasz l.skywalker #2274 üzenetére
Szerintem csak azért tartnak a VR-tól, mert a kinect nem jött be annyira (amit még mindig baromira sajnálok, be kellett volna mögé állniuk rendesen pénzzel), de nem lepődnék meg, hogy ha titokban fejlesztgetnének ők is a háttérben és ha eljön az ideje beszálnának. Ott az a VR/AR cucc, nem jut most eszembe a neve, azt nem lesz nagy dolog átalakítani ha szükséges (esetleg csinálni egy olcsóbb változatot).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz NyMRooD #2275 üzenetére
A HoloLens-re gondolsz. Igen az egy Mixed Reality cucc (MR) és használatban is van persze ipari részen. De a Kinect is megmaradt, csak nincs Xbox-hoz. [link]
Amúgy szerintem az Xbox One indulásának a bukását a Kinect-re fogták (ugye nyitáskor 100$-al drágább volt, mint a PS és csomagban érkezett az alap gép + a Kinect) és szépen elvéreztették. Jött az új vezetés, és a Kinect helyett másra koncentráltak és így lett az S és az X gép.
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #2273 üzenetére
Mivel ez csak software kerdese ma mar, barmikor meglephetik.
Es ebben semmi meglepo nincs, tetszhet valakinek a VR amit kiprobal, de a nep valoban nem ugrott ra ugy ahogy sokan vartak... szerintem erezhetoen megfeneklett ez a VR csoda. Nagyon niche market meg mindig.
Szoval mindket allitasa igaz lehet.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #2277 üzenetére
Elment 5milla PSVR. Ez elvileg elég ahoz, hogy mondjuk egy indie cég csak VR-ra fejlesztve fent tudja tartani magàt. Feltéve, ha az aktív jàtékosbàzis is annyi.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez nekem új, hogy ezt a Quick Resume-ot úgy akarják megcsinálni, hogy reboot után is működjön. Érdekes.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #2279 üzenetére
Nekem is volt most többször is hogy nem mentettem a Dying Light-ban, hanem gép kikapcs instant-onban, és elmentem dolgozni. Este mikor hazaértem làttam hogy volt Dash frissítés mert újratöltött a jàték. Ezt a reboot utàni àllapotot csak úgy lehetne szerintem megoldani, ha reboot elött a RAM tartalmàt kimàsolja az SSD-re, majd reboot utàn meg vissza. Gondolom, nem tudom. Nem értek hozzá.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #2269 üzenetére
Nem, arról szól, hogy azokat a zónákat, ahol az akció zajlik, és a szem oda fókuszál teljes részletességgel renderelik, a többi részét, ami a perifériás látásodba esik meg nem. Ez tévén, monitoron is működik, nem csak vr esetén.
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #2279 üzenetére
Hát meg lehet oldani úgy, hogy a játékok egy kvázi ram drive-ban futnak és egy save state funkcióval akár akció közben is elmentheted, majd ugyanott folytatod. Ez tök jó, mindenkivel megesett már biztos, hogy hirtelen ott kellett hagynia a gépet és bukott mindent.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Carlos Padre #2282 üzenetére
Xbox-on inkább az a furcsa, hogy van játék, amelyiket elrakom, 2 nap múlva folytatom és megy simán ugyanonnan. Majd ugyanezt a játékot, ha 5 percre rakom hátra, valamiért újra betölt az egész.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #2281 üzenetére
Nem gondoltam,hogy nem mūködik sima kijelzōn. Azt írtam vr-ban a leghatékonyabb
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz Benoe77 #2285 üzenetére
Mondta Larry hogy frissítés utàn tudta folytatni a jàtékot ugyan onnan ahol abbahagyta. Ha van egy 16GB-s partició erre a feladatra, akkor hiàba frissül a rendszer az a partició érintetlen marad.
-
Sefneni
őstag
válasz bulikavagyok #2220 üzenetére
Hát ez még női szemmel sem tetszik. Mondjuk menne a Galaxy Watch-hoz.
[ Szerkesztve ]
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
őstag
Tehát az én olvasatomban akkor nem frissül a rendszer, hanem a régi rendszer fut egy másik particióról: úgy értem, hogy nem feltétlenül tesz jót akármilyen szoftvernek, ami egy operációs rendszeren fut, ha futott mondjuk 1.2 verziójú operációs rendszeren, elmentjük az állapotát, kicseréljük alatta a rendszert 1.3-ra, majd visszatöltjük az állapotát. Ebből lehetnek gondok, hasonlóan mintha leállítás nélkül kapcsolnád ki a számítógépet.
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #2283 üzenetére
Családos ember lévén te extrán fogod tudni értékelni ha kirúgnak a gyerkőcök a gép elől, hogy tudod majd ott folytatni, ahol félreraktad, nem veszted el az állást mert félbe hagytad a bossfightot.
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #2284 üzenetére
Csak arra reagáltam, hogy ez még nem jelzi a VR közeledtét.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Carlos Padre #2291 üzenetére
Remélem addigra lesz itthon több konzol, mire ők belemelegednek. Nekik veszek egy PS5-t, magamnak egy XsX-et és azzal majd kellőképpen megedződök. Amit itt kapok az meg majd már csak lepereg
-
Moby
addikt
válasz Carlos Padre #2291 üzenetére
A from-nak újra kell gondolnia majd néhány dolgot.
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #2295 üzenetére
Pedig lényegében ez fog történni. Ellenkező esetben a használatának nincs sok értelme. Persze nem kizárt, hogy a használatát az alkalmazás képes lesz akadályozni(multiplayer esetén sem nagyon értelmezhető a működése).
-
-
Moby
addikt
Nem az a kérdés, hogy technikailag megoldható-e (nyilván igen), hanem az, hogy ha így működik/ne, akkor mi értelme egyáltalán a működésének(a ködfal elé egy initial state-be egy gyors ssd-ről mindenféle bűvészkedés nélkül be lehet tölteni gyorsan). Ilyenkor a user szempontjából ez a feature gyakorlatilag nincs. Az meg eléggé fura, hogy az appok majd eldöntik, hogy adott-e ez a feature vagy nem. Másrészt oprendszer szinten az is megoldható, hogy az app minderről semmit se tudjon. Ez az MS-en is múlik.
Itt leginkább az a kérdés, hogy ez egy mandatory feature lesz-e, amit az appnak kötelessége támogatni, vagy sem. Ha igen, akkor jön az hogy (például) a fromnak át kell majd gondolnia néhány dolgot.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Az tiszta hogy onnan fogod folytatni ahol abbahagytad, de nem töltheted vissza újra és újra. Ha egyszer folytatod és kilépsz akkor onnan fogod majd folytatni ahol kiléptél, nem onnan ahol előtte kezdted.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest